NBC újoncok (5) – Smash

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 4:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: DreamWorks Television · Universal Media Studios.

Író: Theresa Rebeck (Mauritius, NYPD Blue).

Rendező: Michael Mayer (Spring Awakening, American Idiot).

Producerek: Craig Zadan, Neil Meron (Chicago, Hairspray), Darryl Frank, Justin Falvey (United States of Tara, The Borgias), Marc Shaiman, Justin Falvey (Wedding Day, United States of Tara, Las Vegas), Steven Spielberg (Falling Skies, The Pacific) és Scott Wittman (Hairspray, Catch Me If You Can).

Szereplők: Anjelica Huston (Medium), Brian d’Arcy James, Christian Borle, Debra Messing (Will & Grace, The Starter Wife), Jack Davenport (FlashForward, Swingtown, Coupling), Jaime Cepero, Katharine McPhee, Megan Hilty, Raza Jaffrey (MI-5, Mistresses).

Történet: show a showban – ahogy azt a kritikusok fogalmazták. A sorozat szereplői egy Marilyn Moroe témájú musicalre készülnek, amit a Broadway-en adnak elő. Elméletileg láthatjuk a darab megszületését a castingon keresztül a kinövéséig.

Premier: 2012-ben; hétfőnként 22:00-tól – A The Voice felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Kezdeném ott, hogy a Glee se igazán kötött le, így a várós faktorja: alapból 0%. Nem is baj ilyen téren, hogy csak midseason-ben érkezik. Talán megkedvelem addigra a műfajt vagy sem. Kiderül. Ami miatt viszont a túlélési esélye: 50%, hogy Steven Spielberg is nevét adta hozzá, illetve kivette jócskán a szerepét a pilot elkészülésénél. Meglátjuk. Az NBC jól kombinált, hiszen a The Voice remek felvezetőnek tekinthető. A Glee ellenfele lehet.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)


free web stats