Jog/Ászok, 4400 és Harper-sziget a PRO4-en!

 
Beküldte: Guru_press 2011 May 20, 19:22-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Újabb, izgalmas prémiumtartalmakat kínál a PRO4. A TV2 Csoport legfiatalabb csatornáján májusban: jön a Jog/Ászok, a 4400 és Harper-sziget!

Május 23-tól egy hetén keresztül rendhagyó módon a thriller sorozat kedvelői a Harper-sziget dupla epizódjait láthatják az esti film után. A sorozat középpontjában egy szigeten rekedt társaság áll, akik egy esküvőre érkeztek. Rejtélyes módon a násznép tagjai sorra életüket vesztik. Ki lesz a következő áldozat? Ki vadászik az emberekre? Milyen titkokat rejt még a Harper-sziget?

A misztikus sorozatok rajongói számára is jó hírrel szolgálhatunk. Az országban elsőként a PRO4-en, május 22-én késő este indul a 4400 negyedik évada! A sorozat rejtélyesen eltűnt, majd előkerült emberek történetét követi nyomon. Néhányan közülük a múlt században, néhányan viszont csak nemrégiben vesztek el. Az eltelt idő során nem öregedtek, de nem emlékeznek arra sem, mi történt velük. A kormány ügynökei persze nyomoznak az esetben, miközben ők igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba… – 4400, IV. évad – 2011. május 22. késő este.

A héten véget ér a Trinity Kórház, a szombat esti idősávban elindul a Jog/Ászok sorozat, Jim Belushi és Jerry O’Connell főszereplésével. A történet középpontjában két Jog/Ász, Nick Morelli és Pete Kaczmarek jó humorú, belevaló védőügyvédek állnak, akik Las Vegas-ban nyitottak irodát, hogy legjobb képességük szerint minden egyes védencük bírósági ügyéért megküzdjenek. Imádják a munkájuk adta kihívásokat, ám a problémamegoldásból a magánéletre is jut bőven. Miközben a nőfaló Pete újabb és újabb gyönyörű “áldozatokra” veti ki hálóját a vegas-i éjszakában, Nick a megromlott házasságát próbálja helyrehozni. És ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete merész párosa a munkában és az életben is bármikor képes tizenkilencre lapot húzni a Bűnös Városban… – Jog/Ászok – 2011. május 28. szombat 20:15

Jog/Ászok, 4400 és Harper sziget májustól a PRO4 műsorán!


free web stats