Melyik 2011/12-es újonco(ka)t várod a legjobban?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 23, 19:46-kor a(z) 2011/12 sorozatai,Szavazás témába.

Végére értünk az Upfronts-nak. Nagyjából – egy-kettő még nyáron kiegészítheti a kínálatát – kikörvonalazódott, hogy hány újonccal indulnak neki a tévécsatornák a 2011/12-es idénynek. Összesen 42 új sorozat lett berendelve, melyek közül a dráma nyomott a legtöbbet a latba. Ha jól számoltam, akkor 25 darabról beszélek. A maradék 17 az egy- és többkamerás szitkomok, illetve az animációk között osztozik. Reality-t (4db) most se vesszük be a sorba, mert feleslegesnek vélem. Nem is hiszen, hogy valaki jobban várna egy The X Factor US premiert, mint egy Awake-t vagy egy Alcatraz-t. (Ha tévedek, akkor kommentekbe lehet rádobni a voksokat, hiszen most ez lesz a lényeg.) A szitkomok se fognak most labdába rúgni, még ha akad egy-kettő olyan, amire talán azt mondanám, hogy biztos nézős lesz.

Tehát drámák. Az a műfaj, amitől a legtöbbet várunk. Sokat ezzel persze nem árultam el, mert mindenki hasonlóan vélekedik, legalábbis 10-ből 8-an tutira. Kérdezhettem volna, hogy melyik csatorna kínálata a legígéretesebb, de minek? Konkrétumokra építkezzünk.

Van pár várós sorozat. Több is, mint tavaly – szerint. A The River ott van a TOP5-ben, ahogy a – sokak által gagyinak kititulált – Grimm is. Alcatraz? Jöhet szintén. Látom benne a jövőt, de sokakkal ellentétben valahogy az Awake-től nem dobtam hátast. Kellett volna? Külön megmozgatta a fantáziámat a ’60-as évekbe elkalauzoló Pan Am és a The Playboy Club, amiből kell látnom 3 részt, hogy okosabbak legyünk. Fura, de ajánló alapján a The Finder-t is el tudom képzelni a várós kategóriában. Túl is haladtam a TOP3-on, ahol a The River, a Grimm és a The Finder kapott helyet. Őket mindenképpen várom.

Részetekről melyik az a három drámaújonc, amit a legjobban vártok? Adok némi segítséget:

ABC:

Charlie’s Angelselőzetes.
Good Christian Belleselőzetes.
Missing előzetes.
Once Upon a Timeelőzetes.
Pan Amelőzetes.
Revengeelőzetes.
Scandalelőzetes.
The Riverelőzetes.

CBS:

A Gifted Manelőzetes.
Person of Interestelőzetes.
The 2-2.
Unforgettableelőzetes.

Fox:

Alcatrazelőzetes.
The Finderelőzetes.
Terra Novaelőzetes.
Touch.

NBC:

Awakeelőzetes + jelenetek.
Grimmelőzetes + jelenetek.
Prime Suspectelőzetes + jelenetek.
Smashelőzetes + jelenetek.
The Firm.
The Playboy Clubelőzetes + jelenetek + bts + interjúk.

The CW:

Hart of Dixieelőzetes + jelenetek.
Ringerelőzetes + jelenetek.
The Secret Circleelőzetes + jelenetek.

Tovább mögött lehet szavazni, illetve oldalsó menüpontban is, valamint várjuk kommentekbe a TOP3 legvárósabb drámaújoncot.

[poll id=”53″]


free web stats