Skins-stílus geek csajjal, jöhet?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 30, 21:52-kor a(z) Hírek,videó témába.

Jó dolog a Youtube. Szeretek rajta szörfözni, mert olyan dolgokat talál rajta az ember, amikkel kell mindenképpen találkoznia, és talán bánná, hogy ha kihagyná. A Freak is egy olyan gyöngyszem, amit 1 perc alapján odatapasztott a channeljére. 16 webizódos websorozat? Tinik játszanak benne? Az angol MySpace-en „kelt élt életre”? Amondó vagyok, hogy egy belepillantást megérdemel.

Meg bizony. Jobban a körmére nézve kiderült egy s más róla. Az alapsztori középpontjában: egy Lucy nevű csajszi, aki igazi gamer, amolyan fiús csajszi. Online FPS játékok megszállottja. Haverjai – mármint az online-ok – el se akarják hinni, hogy egy csaj ül a túloldalon. Aztán persze jön a csavar, feltűnik egy srác… – a többit nézzétek meg. 2009. júliusban vetítették. Egy bizonyos Clair Breton rendezte, míg Josie Ward, Joe Barton, Tyrone Meadows, Kim Jones és Mark Levin írta. Szereplők között, csak felsorolásszerűen: Georgina Campbell, Jamie Di Spirito, Sean Bourke, Aisling Jarrett-Gavin, Daniel Ormerod és Abi Hardingham.

Tehát, ami mellette szól, hogy tinik vannak benne. Egy webizód cirka hat részes. Ezen kívül, enyhén Skins beütése van: azaz bulizás, piálás és a többi, amit a tinik „nem csinálnak”. A tovább mögé bepakoltam az első 3 részét. Ha meghozta a kedveteket, akkor a fenti linket folytathatjátok. Először is jöjjön egy előzetes hozzá!

free web stats