Júniusban visszatér a Vámpírnaplók és A főnök (frissítve)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 4, 23:23-kor a(z) Magyar hírek témába.

Eredeti tervek szerint, csak ősszel akarta volna visszahozni a Vámpírnaplókat (The Vampire Diaries) az RTL Klub, azonban változtatott a nyári menetrendjén. A Gyilkos elmék helyére rakja be, ami annyit takar, hogy június 17-én még lemegy az 5×23-as évadzáró epizódja, aztán 24-én a 22:15-ös blokkjába bekerül előbbinek a második évadja. Véleményünk szerint jól döntött, mert tipikusan a nyárra tudom elképzelni a vámpír sztorit. Őszre nagyobb durranásokkal kell a nézőket odavonzani a képernyők elé, főként krimikkel. Nyáron pedig lehet kedveskedni a célközönségnek, no meg a tiniknek, akiknek nincs oly mértékben megszabva a tévézés. A folytatás is 22 epizódos lesz. A The CW berendelte a 3. évadját, ami ősszel tér vissza.

Frissítve: Június 17-én 23:15-kor új részekkel jelentkezik a The Closer, azaz érkezik A főnök negyedik évadja. Ezzel egyidejűleg azt is érdemes letisztázni, hogy a PokerStars.net – Big Game c. műsor el fog maradni, tehát lekerül a képernyőről vagy átkerül máshová. (Ha érdekel valakit, utána kérdek; ha nem, akkor érjétek be ennyivel.) Június 18-án 15:40-kor a Robin Hood harmadik és egyben utolsó évadja tűnik fel a csatorna képernyőjén, míg 19-én 15:10-től az Eltűntnek nyilvánítva (1-800 Missing) második évadja lesz terítéken.

Frissítve 2.: Június 26-án 23:15-kor a Cool műsorán Emberrablás (Vanished) c. 2006-os sorozat kerül műsorra. Különlegessége, hogy már 2009 nyarán meg kellett volna érkeznie, azonban elmaradt az RTL-es premierje. Okokra már nem emlékszem.


free web stats