Napi jóság: NBC-s upfronts baki

 
Beküldte: tess 2011 June 6, 15:08-kor a(z) Hírek témába.

Az Upfronts ugye pár hete lement, azóta pedig szépen csorognak is a jóságok az újoncokról. Meg menet közben kiszivárgott egy apró kis baki is az NBC háza tájáról, ami igen csak érdekes szemszögből világosítja meg a bejelentésüket. Történt ugyanis, hogy napvilágot látott egy upfronts-os sajtó anyag, amiben a csatorna a visszatérők közt hozta a Law & Order: Los Angeles-t és az Outsourced-t, valamint újoncként prezentálta a Wonder Woman-t.

A gond csak ezzel ugye annyi, hogy a két visszatérőt kaszálták, a Wonder Woman pilotjával meg elégedetlenek voltak és be sem rendelték. Ellenben a sajtóanyagban ott maradtak, vagyis mi lehet a baki oka?

Sokak szerint a csatorna a végsőkig kivárt és csak az utolsó pillanatokban döntöttek. Ez a LOLA esetében teljesen valószínű is lehet, lévén Dick Wolf nem egy egyszerű ember. Főleg ha saját mennybemeneteléről van szó, amire pont tavaly volt talán példa is. Az Outsourced meg mellesleg nem hozott annyira borzalmas számokat, bár erről Kanyecc tudna hosszasan értekezni. A Wonder Woman pilot meg ugye sokak által 100% volt, így aztán néztünk is páran, amikor nem volt a listán.

Persze az apró fiaskó valódi okát csak az NBC tudhatja, mi több pár nap múlva nem is emlékszünk rá, de azért napi jósának szerintem bőven elment.


free web stats