Aranypart címen újabb realityt készít a Viasat3

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 17:26-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Viasat3 nagyon ráállt a „sajátgyártású” reality-k készítésére. Tavaly beharangozott Éden Hotelnek idehaza nagy rajongótábora lett. Az első etap leadását követően szinte egyértelmű volt, hogy lesz második, mivel nőtt a csatorna nézettsége, sőt meg is döntötte az előző házi rekordokat. A castingja a jelek szerint elstartolt, legalábbis az egyik nem hivatalos Éden Hotel 2-es Facebook rajongói oldalon több jelentkező jelezte, hogy már behívták őket és első körben továbbjutottak. (Köszi innen is az infót az oldal üzemeltetőinek.)

Buli a Balatonon, cenzúra nélkül.

Ezzel a szlogennel állt neki a Viasat3 az Aranypart című legújabb reality-jének a reklámozásának. A koncepciója kísértetiesen hasonlít az amerikai Jersey Shore-re, amit az MTV készített el pár évvel ezelőtt, s az epizódok múlásával olyan nézettséget generált, amire senki se számított volna. (Kezdetekben 1-2 millió körül teljesített, de a harmadik etapra 8 millió fölé is nőtt.) A lényege annyi, hogy Jersey fenegyerekeket szedtek össze, akik szeretik élvezni az életet. Zűrös mindennapjaikba pillanthattunk bele.

No, a Viasat 3 is hasonlóban gondolkodik. Egyes híresztelések szerint Siófokon veszik fel az évadját – ahol egy azonos nevű Hotel is van egyébként –, melyben nyolc fiatal bulizós nyári mindennapjait követhetjük figyelemmel. A felvétel majdcsak július végén veszi kezdetét, mivel előbb egy castingot is akarnak. Nem nyolc embert, hanem csak 4-et keresnek összesen, ugyanis az Éden Hotel első szériájából 4 tag biztos lenne, csak hogy a nézettség is biztosabb legyen (gondolom). Utóbbiak kiléte egyelőre hétpecsétes titok, de valószínűleg a keménymagra, azaz Leviékkel tessék számolni, akik végig jelent voltak, vagy éppen a legstratégiaiabban álltak a játékhoz.

Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatív igazgatója a következőt nyilatkozta:

Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!

Sok még a homályos pont eltitkolt részlet, de annyi biztos, hogy ősszel fog startolni.


free web stats