Hírmorzsák

 
Beküldte: tess 2007 October 26, 11:14-kor a(z) casting,Hírek témába.

  • Az ABC kissé szkeptikus az újonc Samantha Who-val. Sokan azt várták a csatorna már is berendeli teljes évadra, de nem így történt. A sitcom csupán 6 scriptet kapott.
  • Ugyan csak necces a másik ABC sorozat a Dirty Sexy Money sorsa is, mivel itt sincs teljes évad eddig. A kritika jó, szerintem a nézettség is, de akkor is csak 3 scriptet kapott a sorozat. Na majd a nap folyamán talán megnézzük!
  • Stanley Tucci hamarosan szerepelni fog az ER-ben. A múlt évi 3 lbs. bukása sem tántorította el ezek szerint a színészt az orvosi szerepektől. Egyébként a sorozat idehaza a Hallmark-on ment/megy Agykontroll címen. A csatorna állítólag leadja a kint nem vetített részeket is csak az a baj, nekünk nics Hallmark-unk. Az egészben az a legcikisebb, hogy a torrent oldalak is beálltak a 2. résznél. Nincs isten!
  • Mekkora már, hogy odakint a sorozat színészek nem tanulnak a hibáikból. Inni és vezetni tök buli csak ne kapjanak el a rendőrök. Hát a kijelentés első fele igaz, de sajna a kabátok mindig résen vannak. A legújabb páciensük pedig nem más, mint Daniel Dae Kim a Lost egyik oszlopos szereplője. Számomra ebből az jött le, hogy már-már preztizs kérdést kell csinálni a vedelésből. Persze vannak olyan emberek akik ezt egy kicsit tovább fejlesztették. Mischelle Rodriguez hamarosan sittre megy épp úgy mint Kiefer Suttderland. Ja és akkor ne feledkezzünk meg a Prison Break-es Tweener gyerekről sem, aki részegen halálra gázolt egy embert. Szép példaképek bazz!
  • A K-Ville tovább szívja a FOX töketlenkedését, mivel ismét csak scriptet rendeltek be belőle. Bezzeg a Back To You megkapta a teljes évadot. Picsába, pedig azt mondják jó uzi jelenetek vannak benne.
  • A napokban véget ért a Damages 1. évadja az FX-en. A sorozat nem kavart annyira nagy vizet pedig a Pilot beharangozója több mint impozáns volt. A folytatásról egyenlőre nem tudni semmit, vagy csak én nem találtam. Mindenesetre nem lepődnék meg a cancel-en.

free web stats