Esmé Bianco, avagy a GoT eszenciája

 
Beküldte: tess 2011 July 12, 14:02-kor a(z) cukorfalat témába.

Pár napja végeztem a Game of Thrones idei etapjával és hát azt kell mondjam ütött. Végig egyenletes színvonalat hozott, ami nem fukarkodott vértől és szextől egy percig sem. Sokan vetkőztek, de azzal szerintem mind egyet érthetünk, hogy a modernkori soft pornót Esmé Bianco és Sarah Knite szabadította ránk újból. Az a jelent… hát nem viszi el az éves Mr. Skin díjat akkor óvásért fellebbezek.

Egyébiránt roppant mód foglalkoztatott végig, hogy egy ilyen, cseppet sem hétköznapi erotikus jelenetet kire bíznak rá a készítők. Idehaza ugye evidens a pornós mentalitás, de hát ez azért mégis csak egy HBO sorozat volt. Esmé Bianco származását tekintve angol, akárcsak a pucérkodó hölgyek java és jelenleg modellkedésből, színészkedésből és burlesque előadásokból tartja fent magát.

És a kulcsszó itt a burlesque, nem a pornó! Sarah Knite-tal egyetemben ugyanis mindketten független modellek, akiknek a repertoárjában a glamour fotózás éppen úgy szerepel, mint az akt, a fetish vagy éppen a sima fehérnemű fotózás. Durva mi, mármint a mentalitásbeli különbség?

Egyébiránt az ominózus jelenet a 7. részben kapott helyet, de Bianco kisasszony ezenkívül még párszor megmutatta fedetlen nemi jellegeit a jónépnek. Amúgy meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy a média mennyire kapja fel a csajt, vajon ő lesz akkor most pár hónapra az aktuális Paz de la Huerta? Tudjátok a Boardwalk Empire ügyeletes vetkőzős csaj, aki a sorozat fináléja utána minden héten pózolt valahol.


free web stats