Nyerj sci-fi ajándékokat a Viasat 6-tal

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 13, 23:37-kor a(z) Játék témába.

Újabb nyereményjátékra invitálunk benneteket, melynek lefolyása egy hetes lesz. A Viasat 6 felajánlott a holnapi Caprica és 13-as raktár premierjének jegyében sok értékes jóságot, amiért még én is harcba szállnék (de nem fogok!). Nem véletlenül emlegettük, hogy remek párosítás érkezik csütörtök este, mert mindkettő élvezhető sci-fi sorozat, s emellett alig ha lehet rájuk túlzottan rosszat mondani. (Na jó lehet, a Capricát máig nem fejeztem be, de a késztetés megvan a zárásra. Első 10 részét darálva nyomtam le, és tetszett, még ha le is szóltam. A Warehouse 13 pedig a Syfy Dr. Csontja, mert kb. olyan vicces, illetve szeretnivaló.)

Két féle módon fog történni a játék.

Az első forma:

1) Lájkold az alábbi bejegyzésünk.
2) Küld el a helyes választ az alábbi két kérdésre:
a) Ki lett a szinkronhangja Amanda Graystone-nak?
b) Hogyan hal meg Zoe?

A helyes válaszokat: július 17-ig várjuk, mondjuk délután 4-ig a jatek[@]sorozatguru[.]info címre, melynek tárgya: „Viasat6” legyen. Sorsolás este folyamán esedékes. A helyes válasz adók között kisorsolunk egy megapakkot: egy-egy caprica és warehouse 13 polót, illetve bögrét; valamint egy Caprica kulcstartót. Tehát 5 relikviát nyer egy szerencsés, ha ezt a változatot választja.

A másik forma:

1) Csatlakozz a Facebook-os rajongói oldalunkhoz.
2) Klikkelj arra a relikviacsomagra, amit meg szeretnél nyerni!
3) Ajánld 5 ismerősödnek!

Figyelem: Fontos, hogy az, aki nem tagja a rajongói oldalunknak, nem játszik a nyereményekért. Ez kimondottan a Facebook-ra orientálódik, így ily módon történik a kiszűrés is. Viszont, ha csatlakoztál és szavaztál arra, amelyiket szeretnéd megnyerni, akkor jó esélyekkel indulhatsz az egyikért. Jól döntsd el, melyiket akarod megnyerni, mert csak egyet választhatsz. Sorsolás: július 22-én.

Sok sikert mindenkinek. Ha kérhetem, osszátok meg a cikket Facebook-on, twitteren, +1-en, és a többi oldalon. Köszönet! Íme egy kép az ajándékokról, amiért a harc megy!!!!


free web stats