Emlékeztető: 13-as raktár + Caprica + Ments meg! 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 14, 18:49-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:30-tól a Viasat6 műsorán: Warehouse 13 – 1×01.
Ma. 21:25-től a Viasat6 műsorán: Caprica – 1×01.
Ma. 23:10-től az AXN műsorán: Rescue Me – 7×01/6×11.

Jöjjön a lényeg először. Elindítottuk tegnap a közös játékunkat a Viasat6-tal, amelyben Caprica bögrét, kulcstartót és pólót; valamit 13-as raktár pólót és bögrét lehet nyerni. (Részletek.) Vasárnap történik meg az első sorsolás, amikor is egy szerencsés válaszadó mindent elvihet. Jövő héten aztán megint sorsolunk, kétszer-háromszor, sőt négyszer szétszabdalt formában. Minden hozzákapcsolódó infót megtalálhattok róla a fenti linknél.

Tehát. 13-as raktárról annyit kell tudni, hogy a kábeles Dr. Csontnak emlegetik odakinn. Aki szereti a Bonest, mindenképp adjon neki egy esélyt, mert a főszereplők játéka tényleg Booth-ra és Brennan-re emlékeztet. A Syfy sorozat, ami az Eureka társaságában szépen megalapozta a jövőjét. Pilot kritika itt, előzetesek itt csekkolhatok vissza. Utána érkezik a Caprica, a Battlestar Galactica előzménysorozata, ami ahhoz képest, hogy mennyire nem tetszett a klisék miatt, mégis nyáron elő kell vennem, hogy befejezzem. Sajnos mindössze egy évadot élet meg. A vége felé már nagyon alul teljesített, így elkerülhetetlen volt a kaszája.

Az AXN-re is érdemes lesz átkapcsolni, mivel hozza a Ments meg! utolsó kilenc részét, az amerikai premiert követően (tegnap volt) egy nappal, szinkronosan. Nem semmi a sebesség. Ezen kívül az AXN Player-ön is megtekinthető lesz 7 napos limittel. Kritikám visszaolvasható róla. Nem tetszett annyira, mint amennyire vártam. Sajnos, a tűz kialudt benne.


free web stats