Dvd Nyúzz, mert már rég volt

 
Beküldte: tess 2007 October 30, 12:43-kor a(z) DVD témába.

Igen rég volt már, hogy foglalkoztunk volna DVD hírekkel, hát tessék itt van egy kis gyors egyveleg még meló előtt.

  • A Family Guy Star Wars-os paródia része kap egy külön dvd-t. Értitek potom 48 perc egy egész lemezen fog kijönni, majd Január 15-én. Na az is biztos, hogy ezt sem veszem meg. Bár a nézettségi mutatók szerint a rész kegyetlen jól teljesített és az alkotók már a folytatáson törik a fejüket. Akkor inkább Robot Chicken!
  • Nesze neked dvd gyűjtés, nesze neked pénz kibaszás, nesze neked minőség buzulás! Nagyon úgy látszik megindult a következő generáció lavinája, vagyis jönnek a Blue-Ray sorozatok. A Weeds meg még pár sori már a piacon van, de karácsonyra tuti dömping várható. Ennek egyik feltételes előfutára lehet a Prison Break 1. évadja, ami November 11-től lesz elérhető nagyon durva minőségben. Még szerencse hogy nem vagyok milcsós és csak Xbox 360-am van. PS3 tulajok viszont megvehetik!
  • December 11-én érkezik a Mastrs of Horror – The V Word dvd és a Masters of Horror Season 1 Vol 4 Blue-Ray. Na ettől aztán megint piszok romantikus lesz a karácsony!
  • A Superman: Doomsday dvd sikere után a DC comics munkához látott és bejelentette a Justice League – The New Frontiert. Sajnos a megjelenés késni fog, így csak majd jövőre lesz elérhető a cucc állítólag mindhárom korongon. Most akkor ezt szeressük vagy sem? Jé a végén kiderül, hogy a HD-DVD is életképes.
  • Most vagy én vagyok vak és persze hülye vagy nem találom a Crossing Jordan dvd-ket a neten? Mert ha mégsem jelentek meg eddig, akkor úgy fest az NBC meglépte a dolgot és 2008. első negyedévében szállítja nekünk a sorozatot.
  • Késni fog a Battlestar Galactica 3. évadja is dvd-n. Ennek most vagy az a sima prózai oka van, hogy kitolták a 4. évad premierjét 2008. áprilisára vagy nem tudom. A lényeg, hogy a dvd premier várhatóan egybe fog esni az évad premierrel. Akárhogy is nézem ez egy mocskos kis üzleti húzás volt.
  • Idén nyáron az ABC Family bedobta a Greek-et és hát be is jött neki. Nincs ezen mit szépíteni kérem ez van és kész! Olyannyira bejött a széria, hogy már a dvd is biztos belőle. Várható megjelenés 2008. tavaszán.
  • Ha már ABC Family és dvd, akkor Kyle XY. A sorozat 2. évadja várhatóan szintén kora tavasszal fog debütálni dvd-n.
  • Nem tudom miért, de ez a nyár valahogy a kábel csatornáké volt. Rengeteg jó kis sorit toltak az arcunkba, de kétség kívül a nagy meglepetést a Lifetime szállította Catherine Bell másodvirágzásával. Igen az Army Wives-ról van szó, ami várhatóan februárban érkezik majd dvd-re.

free web stats