Men of a Certain Age: 3. évad már nem lesz

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 15, 23:03-kor a(z) Canceled/Ended: 2010/11 témába.

A TNT döntött a Men of a Certain Age sorsáról, és azt kell mondanom, hogy kicsit igazságtalannak érzem az ítéletet, mert biztosra veszem: van köze a Falling Skies berendelésének a kaszájához. Egy nappal ezelőtt persze a reménysugár felvillant az égen, mivel az Emmy jelöltek között Andre Braugher is ott volt, akit a legjobb férfi mellékszereplőnek (drámában) díjra jelöltek, bár a mezőny eléggé kemény (Mad Men, The Good Wife, Game of Thrones), de legyen a legkisebb problémának.

A csatorna kiadott egy nyílt közleményt, mely így hangzik:

TNT has been proud to be a part of Men of a Certain Age for two seasons. While the show has featured great storytelling and impeccable performances, the audience simply hasn’t built to the point where we can continue the series. This was an extremely difficult decision for us. We wish Ray Romano, Mike Royce and the terrific cast and crew of Men of a Certain Age the very best and look forward to exploring new programming possibilities in the future.

Kaszájának egyetlen oka persze az alacsony nézettség, mivel a hosszú szünet után inkább az évadminimum felé hajlott a sorozat, mint sem a maximum felé. Célközönségban: 0.4-es ratinget teljesített, viszont leginkább a 25-54 évesek voltak vele megcélozva. Összességében 1.8 milliót „hozott a konyhára”.

Már csak az a kérdés, hogy folytatódhat-e máshol? Nem hisszük, mert eleve kábeles csatornáról beszélünk, bár látnék halovány esélyt (DirecTV?), de minek áltassam a nézőit.

 


free web stats