Hírmorzsák

 
Beküldte: tess 2007 October 31, 9:39-kor a(z) Hírek témába.

Istenem mennyire is szép az élet, ha az embernek nem hajnalban kell kelnie és kapkodnia a ropogós hírek után. Van isten, komolyan mondom tényleg létezik a nagyfiú. Na jó ez azért túlzás, de tény ha nem lenne ez a Halloweennek nevezett valami, akkor sokkal szarabb lenne az életünk. Na de ne szarozzunk ennyit, jöjjenek inkább a hírek!

A nap híre lesz minden bizonnyal, hogy az NBC igen csak gondolkodik egy esetleges The Office spin-off sorozaton. A hírt a piszkosul felső körökben járó Ausiello szellőztette meg, aki általában nem szokott tévedni. Az NBC fejesei hasonlóan gondolkodnak, mint az ABC-s kollegák. Vagyis egy szereplő köré építenék a folytatást pont, mint a Private Practice esetében. Érdekes lesz, mit ne mondjak!

Mostanság volt egy bika nagy tippelős hullám, ami arra ment ki, hogy vajon a Samantha Who? megkapja e a teljes évados berendelést. Jelentem a Christina Applegate nevével jegyzett agymenés tuti 22 részes lesz. Eddig valahogy kimaradt az életünkből, de ezután talán adunk neki egy esélyt.

James Caan volt olyan nagy arc, hogy képes volt otthagyni a Las Vegast a filmezés miatt. Amikor ezt hallottam bőven valami mozis szereplésre gondoltam. Ehelyett a pali neve egy szaros kis kábeltévés film cast listáján tűnt fel. A szerencsés csatorna a Lifetime, a produkció pedig a Wisegals címet kapta a keresztségben. Caan becsületére azért említsük meg, hogy partner a még mindig durván szexi Alyssa Milano lesz.

bones_halloween.jpg

Mint ahogy a mellékelt kép is mutatja a Bones készítői kissé túlzottan is Halloween búzik. Az aktuális részben a szereplők szuperhős jelmezben parádéznak. David Boreanaz fejére piszok kíváncsi leszek. Azt a halál nyugodt fejet és hozzá a maskarát, hát…

A CW két sorozatát a Reapert és a Supernaturalt is elkapta a halloweeni agymenés. Kíváncsian várjuk, mit tolnak az arcunkban.

Nagyon úgy tűnik, hogy Jason Katims bábáskodás a Bionic Women fölött a végéhez ért. Ennek mi csak örülni tudunk, hisz végre visszamehet a Friday Night Lights-hoz. Az új showrunner Jason Cahill lesz. A pali eddig olyan sorozatban dolgozott, mint a Sopranos, a Meadowlands vagy az E.R. Remélhetőleg képes lesz valamit dobni az amúgy piszok gyengén muzsikáló remaken.

A SciFi Channel fejesei örülhetnek, hisz az októberi hónapban a 4. legnézettebb csatorna lett a kábeltévék közt. Ezt most jó vagy rossz ti döntsétek el.

73 éves korában elhunyt Robert Goulet. A pali bika nagy névnek számított a szakmában, de mi mégsem ismertük. Az viszont tuti, hogy az ő nevéhez fűződött a Jimmy Kimmel Live Theme songja.

Hehe olvastam egy nagyon találó cikket, ami szerint nem a Halloweentől kell tartanunk, hanem az írók sztrájkjától. Vicces mi? Bevallom nem igazán vagyok otthon a témában, így nem is mennék bele igazán a részletekbe. Annyi viszont már most biztos, hogy jó pár a mid-seasonben debütáló sorozat problémákba ütközhet emiatt. Itt főleg az általunk már igen csak várt Sarah Connor Chroniclesre gondolok.


free web stats