Kár, hogy a történet ≠ a borítással

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 16, 13:34-kor a(z) DVD témába.

Az ABC a második évad után kinyírta a V-t. Éppen hogy elmaradt az eredeti V-nek, azaz a ’83-asnak az epizódszámától, hiszen 22:24-re nyert az originál változat. Hiába, valamiért mégis hiányozni fog, mert éppen kezdett beindulni a történet (vagy csak ismételten ezt hitették el a nézőkkel?). A Warner Home Video idén piacra dobja DVD és Blu-ray formában. Dátum se titok, október 18-ára tűzték ki a megjelenését. A részeit 3 DVD-lemezre, illetve 2 Blu-ray lemezre teszik rá, és a megszokott áron: 39.98$-ért, illetve 49.98$-ért árulják majd. Extrák bőségesen lesznek:

– Törölt jelenetek
– Bakiparádé
– A Blu-ray viszont +1 órányi extrát kap: ““The Arc Of The Story: Mining The Human Emotion” (under the vision of Scott Rosenbaum, the V writers and actors comment on the journey of the second exciting season of V); “A Visual Masterpiece for The Small Screen” (Explaining how the show producers pushed the envelope to have a cinematic style brought to your living room week after week)

A címet se feledjük el, hiszen baromi mutatós lett az S2 borítása. Ezért is írtam azt, hogy ha ilyen perfekt lett volna a történet, akkor várhatnánk a harmadik szezonját. (Mellékesen hozzátenném, hogy V, mint veszélyes címen érkezik a Cool műsorára a közeljövőben.)


free web stats