Heroes – 2.06 – The Line

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 31, 21:02-kor a(z) Heroes témába.

heroes_206_1.jpg
Premier:
2007/10/29
Írta: Adam Armus, Kay Foster, Tim Kring
Rendezte: Jeannot Szwarc

Mr Bennet és a Haiti Oroszországban felkeresi a Cég egyik fejesét, Ivan-t, akitől az Isaac által festett utolsó képeket követelik. Clairenek gondjai adódnak, mivel nem választják be a pompon lányok közé, így alibije veszélybe kerül. Hiroék a Fehér Szakáll legyőzésére indulnak, míg Peterék Franciaországba mennek, hogy megtudják mit jelent a rajz, melyet festett. Mohinder, Monicán folytat kísérleteket, azonban nem képes beadni a még kísérleti státuszban lévő ellenszert, mellyel elvesztheti a lány képességét…

Megjegyzés: Érdekes, hogy nem sok minden történt a részben, de akkor is, valahogy még is megfogott. Lehet hogy Kensei, lehet hogy Peter. Nem tudom. Igazából egyik szálon sem történ semmi izgalmas. Csak pár korábbi tény került tisztázásra, no meg egy későbbi, amiről inkább majd a tovább mögött regélnék. Mert azt már tényleg ott kell. Szólnék is előre, hogy csak is saját felelőségre!

Nos, elsőként Claire maca szálával kezdeném meg a kritikámat. Hát, ilyen áron bekerülni a csapatba? Persze érthető, hogy a csajszi módszerét kell átvenni, ha érvényesülni szeretne. De kérdem én: Eddig miért nem rúgták ki a piálása miatt? Mintha ez előtt mindent teljesen józanul csinált volna! Vicces. Kissé Superman feelinget éreztette az a jelenet, mikor elvitte West Claire babánkat. Poénos volt, de a rájátszást még tanulgatni kell, mert holt gyenge volt!

Aztán itt van Mohinder szála is, mely ismételten csak a nyávogásról szólt. Tudhatná már, hogy milyen játékot játszanak a Cégen belül ennyi idő után. Bob soha sem fogja engedni, hogy lelépjen Mollyval, hiszen az is egy szerencse volt részükről, hogy behozta hozzájuk. Nikivel a jobb oldalán meg pláne nem ad esélyt erre! Továbbá az is elgondolkodtat, hogy Mohinder ugyebár kapcsolatban áll Bennet-tel! Ezt még szerintem ők is tudják, de ennyire nem érdekli őket? Mert ott a szuper biztonságos terep kamerákkal, és senkinek sem tűnik fel, mikor suttogva neki áll cseverészni vele?!

Peter megint csak alkotott, de nem tudom mit. Lehet, hogy valamiképpen elrejtették a készítők ezt a részben. A vége minden esetre király lett. Azért az a világvége csak ott van a hátérben, hiába is formálgatják a múltat, jelent, jövőt! És itt jön képbe Hiro szála is, mert kezdenek kibontakozni a képek a jövőt illetően. Folytatás a tovább mögött, csak is saját felelőségre.

A neten szárnyra kapott egy olyan infó, ami igen csak kezd be igazolódni! Mi szerint: a gonoszok gonosza, nem Sylar és nem is Parkman apja, hanem Kensei lesz! Az elmúlt részt követően ez a tény igen csak kezd beigazolódni! Szerintem pöpec ötlet, senki nem gondolna rá, no meg hallhatatlan is egyben! Kell ennél több?

This entry has a rating of 4

free web stats