Emlékeztető: Vagányok – Öt sikkes sittes + The Mentalist 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 19, 19:08-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:05-től az AXN műsorán: Hustle – 1×01.
Ma. 21:20-tól az RTL Klub műsorán: The Mentalist –3×01.

A Hustle nem annyira ismeretlen idehaza. Anno 2006 táján a Cool belekezdett a leadásába: Vagányok – Öt sikkes sittes címen. Noha csak az első etapját adták le, így még se tekinthetjük jó húzásnak, de az AXN ezzel szemben többet hoz. Elvileg augusztusban –szünet nélkül – folytatódik a második szezonjával, míg odakinn, a BBC műsorán, mert angol sorozat volna, a hetedik évadja is lement idén január-februárban.

A koncepcióról annyit kell tudni, hogy rabolós, átverős és hasonló megmozdulásokat tartalmaz. Furán hangozhat, de a jelenleg futó Leverage a nyomába se ér, pedig van pár év, illetve pénzbeli különbség a kettő között. Főszereplők között: Adrian Lester, Robert Glenister, Robert Vaughn, Marc Warren, Jaime Murray és még sokan mások. Sokan istenítik, csak be kéne próbálni. A britek tényleg tudnak ütős sorozatokat készíteni.

Az RTL Klub A mentalista harmadik évadját kezdi el adni heti rendszerességgel. Egyik kedvenc krimisorozatom, így részemről nem kérdéses, melyiket választanám kettőjük közül, hiszen szinte egy időben adják, ergo: konkurenciái egymásnak.


free web stats