Dirty Sexy Money – 1.02 – The Lions

 
Beküldte: tess 2007 November 2, 10:15-kor a(z) Dirty Sexy Money témába.

dirtysexymoney_102a.jpg
Premier:
2007/10/3
Írta: Craig Wright
Rendezte: Jack Bender

Nick tovább folytatja apja gyilkosának a keresését, akit a Darling családban vél megtalálni. Közben a család Pat szenátusi fotózására készül, holott a leendő politikus még cseppet sem biztos a dolgában. A fotózás persze számos problémát felvett, mivel Karen vőlegényét például le kell beszélni róla, míg a kis Juliet rá kell beszélni. És akkor még ott van Brian fia is, akit apja nem akar egyenlőre elfogadni saját gyermeke ként…

Megjegyzés: Egyszerűen hihetetlen a számomra, hogy az ilyen fajta családi sorozatok még képesek újat mutatni. Egyszerre volt drámai és persze poénos is. Zseniális! Olyan szinten jól van tálalva az egyébként nevetséges történet, hogy egyszerűen meg is feledkezem róla. A részek közti vágókép, a sok eyecandy és persze az apró poénok mindenért kárpótolnak. A fotózás például zseniális volt és a csengőhangok a telefonon meg egyszerűen ütnek és kész. Akárkinek is pattant ez ki a fejéből mindenkippen megérdemel egy piros pontot.
dirtysexymoney_102b.jpg
Na de akkor nézzük miből is élünk! Karen még mindig szereti Nick-et, de ezen mi cseppet sem lepődtünk meg. A kapcsolat egyenlőre inkább tragikomikus mint drámai. Pat és a transzfestcica is inkább a poénos kategóriát erősítik, de mindenképpen érdemes őket szem előtt tartani. Ha a készítőknek van eszük, akkor erre egy jókora dilemmákkal teli szálat építenek. Ellenben a kicsi Juliet karaktere simán kimerül az eyecandy vonulatban. Samaire Armstrong azért ennél többre is képes lenne, de hát ez van, ezt kell szeretni. Jeremy meg Jeremy, ahogy Sutherland mondta a Pilotban.

Vicces azért, hogy itt ömlengek a sorozatról, de semmi konkrétumot nem kaptunk eddig. Egyenlőre a „Nick nyomoz az apja gyilkosa után” szál van előtérbe a többi meg csak töltelékként szuperál. Annak viszont piszok jól tegyük hozzá! Eddig a sorozatra kb pont az illik, mint a Journeyman-re, vagyis van benne fifika meg minden, de még koránt sem használták ki. Azt kell mondanom, a sorozatnak még mindenképpen kell 2-3 rész, hogy igazán beinduljon történetileg. A szórakozást illetőleg már most is szárnyal, de hosszútávon azért ennél kicsit több kell.

This entry has a rating of 4

free web stats