Dirty Sexy Money – 1.03 – The Italian Banker

 
Beküldte: tess 2007 November 2, 11:25-kor a(z) Dirty Sexy Money témába.

dirtysexymoney_103.jpg
Premier:
2007/10/10
Írta: Josh Reims, Tad Quill
Rendezte: Michael Grossman

Patrick választási beszédét nagy előkészületek előzik meg, melynek keretében szakítania kell a transzfestcicájával. A gond csak az, hogy leendő szenátorunk nehezen viseli a szakítást. Közben a Nick egy zsarolóval alkudozik, aki egy sex videót akar a nyilvánosságra hozni közvetlenül a beszéd előtt. Jeremy tovább folytatja titkos viszonyát Natalie-val, amit viszont végig titkolnia kell Juliet előtt. Nick apja aktatáskájának tartalmát átadja a rendőrségnek bízva abban, hogy törvényes keretek közt sikerül felgöngyölíteni az ügyet…

Megjegyzés: Ahogy várható volt a készítők tényleg rámentek Pat karakterére és persze a transzfestcica kapcsolatára. Én mondjuk cseppet sem lepődtem meg ezen, de azért az durva hogy ott folytatódik minden, ahol elkezdődött. Szemlátomást a kreatív fejek sem hülyék és hosszú távra terveznek.

Ellenben tévedtem Jeremy és Juliet kapcsolatában. Jelentéktelennek tartottam őket, de úgy tűnik nagyobb szerepük lesz a közeljövőben, mint némi időkitöltés. Jeremy ugye két végén égeti a gyertyát és tutira ráfázik. A kérdés már csak az mikor?

Az igazán nagy előrelépés viszont mindenképpen Nick nyomozásában várható. Ahogy számítani lehetett a rendőrség dobta az ügyet, így Tripp segítsége mindenképpen nélkülözhetetlen. Az meg már csak külön poén az egészben, hogy a rejtélyes milliomos tett egy szívességet Nick-nek.

A poénos háttérben azért szép lassan kezd érlelődni a dráma is és ha egyszer beérik akkor egy igazán jó sorozatot kaptunk. Addig viszont még böjtölni kell egy keveset, de ha minden így megy akkor megéri.

This entry has a rating of 4

free web stats