Dirty Sexy Money – 1.04 – The Chiavennasca

 
Beküldte: tess 2007 November 5, 15:17-kor a(z) Dirty Sexy Money témába.

dirtysexymoney_104.jpg
Premier:
2007/1017
Írta: N/A
Rendezte: N/A

Nick Trip tanácsára Olaszországba látogat, hogy felkeresse apja egykori magánnyomozóját. Az útra magával viszi Lisa-t is egy romantikus hétvége reményében, de Karen és újdonsült vőlegénye is velük tart. Eközben Trip elkezd kutakodni a múltban és felmerül benne a nagy kérdés: Mi van a valamelyik gyermeke nem is az övé, hanem Dutch-é? Jeremy és Natalie kapcsolata lelepleződik Juliet előtt…

Megjegyzés: Nem igazán tudom még most sem, hogy mi az, ami ennyire vonzó ebben a sorozatban, de mégis sikerült minden rész végére elérni nálam a függőséget. El sem tudom képzelni mi lesz, ha egyszer beérem és várnom kell heteket a folytatásra. Szívás lenne! Pedig a mostani javuló tendencia tutira magával hozza a folytatást. Picsába!

És hogy miért is kell mindenáron folytatni? Hát a történet kezd istenesen beindulni és az átívelő szálak is adottak. Ott van példának okáért egyből Trip és a DNS tesztje. Most vajon ki nem az ő gyereke? Én Brian-re tippelek már csak az irónia miatt is. Egyébként a nagy nézés Karen esetében lenne, de hát akkor ugrik az egyik kedvenc fikcióm. Mekkora lenne már Nick-et és Karen-t összehozni egy laza kis pattingre. Áááá az maga lenne a gyönyör az alkotók részéről, de ahhoz ugye valamit kezdeni kellene a mostani házassággal is. Aztán ott van Brian „svéd” kölke is, aki egyre inkább kezdi lebuktatni az apját. Attól mondjuk nem tartok, hogy ez a közeljövőben bekövetkezne, de azért érdemes odafigyelni rá. Ha másnak nem, hát poénos résznek mindig bejön. Jah és persze ott van még a fináléban látottak, amik csak úgy ütöttek istenesen.

Most akkor Jeremy apa lesz? Bazz ez azért meredek! Natalie-nak tutira van valami titka és ez a gyerek… Aztán ott van Simon Elder karaktere is és persze az a bizonyos „C” betűs alak. Remélem néztétek Elder kocsijának a rendszám tábláját! Easter-egg vagy csak némi spoiler ezt mindenki maga döntse el, de az már most biztos, hogy a sorozat beindult. A tálalással eddig sem volt semmi baj, hisz látszik rajta, hogy nem sajnálták se a pénzt, se a kreatív ötleteket. Az egyetlen hiba eddig a sekélyes történet volt, amit mondjuk a poénos részekkel sikerült is felejtetniük. Szerencsére a mostani rész végére egészen sok szál lett felvázolva, szóval ennyi közül csak tudnak valamihez nyúlni a jövőben. És akkor talán végre kilábalna a széria ebből a guilty pleasure és dramedy koncepcióból. Nem mintha zavarna, de egy idő után azért idegesítő látni, hogy csak pazarolják a lehetőségeket.

This entry has a rating of 4

free web stats