Comic-Con 2011 – 1. nap

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 23, 21:49-kor a(z) Hírek témába.

Elstartolt a Comic Con 2011. Mindennapjáról közlünk egy-egy összegzőt, melybe olyan infókat hozunk le, illetve oldalaknak a cikkeit, amik az eseménnyel kapcsolatosak. Mint észrevehettétek, termelődnek a posztok az elmúlt napokban, így utólagosan is bocsi a késésért.

 • Az F/X-szel kezdenénk a sort, mely beharangozta a sorozatainak premierjét. Ezekről hírmorzsákban írtunk. Csütörtökön az Archer és a Wilfred volt jelen. Előbbi szeptember 15-én tér vissza, de csak 3 hét erejére, amikor is az It’s Always Sunny in Philadelphia felvezetését élvezheti. A panel történéseire nem térnék ki, helyette adnék három linket az érdeklődőknek: egy, kettő és három.
 • A Wilfred eléggé merész húzással állt elő: ugye az alapkoncepcióját mindenki ismeri, így senkit se lep meg a fenti kép, amelyen rahedli kutyának öltözött ember tűnik fel. Lehetett is velük fotózkodni. A panelnél főleg arra mentek rá, hogy nyomassák magukat, illetve a sztorit. Kitértek az eredetükre is, illetve magára a kutyajelmezes életre. Ajánlom figyelmetekbe Josan Gann-nel készült interjút, amit itt találhattok + egy Elijah Wood&Dominic Monaghan-est itt.
 • Bónusznak egy F/X-es insider blog: http://bit.ly/oA5v60

 • Az USA Network nem készült Burn Notice panellel, helyette az áprilisban leadott Burn Notice: The Fall of Sam Axe tévéfilm kapott, ahol hallgathattuk Bruce Campbell süketelést. (Bocs, de annyira unszimpatikus nálam.) Természetesen volt szó a július 26-án megjelenésre kerülő DVD-ről, illetve az anyasorozatnak a leendő vendégeiről (írtuk már), valamint a kishírről, hogy érkezni fog a hatodik etapja is. A Hollywood Reporter készített nyolc pontos összeállítást róla. Bonuszként itt leshettek meg Matt Nix-szel, a sorozat készítőjével egy interjút.
 • A Psych panel is csütörtökön volt, melynek tartalma hat részletben (123456) megnézheti a Youtube-on. Az elsőt mindenképp ajánlom figyelmetekbe, mert ahogy előző esztendőben is, úgy idén se maradhatott el a főcímzenének az előadása. Ezen kívül mutattak a rajongóknak egy kis ízelítőt a folytatásból, ami októberben érkezik (ha jól rémlik).
 • A csatorna szám szerint utolsó napi panelje a Covert Affairs volt, ahol szintén hasonlókat hallhattunk. Azaz, hogy tovább, illetve az egyes megmozdulások magyarázkodása. Sajnos nem vagyok szinten vele, így kicsit zavaros nekem. A panel négy részletben: 1234 + bonusz interjúk: Anne Dudek és Senhil Ramamurthy, illetve Piper Perabo és Christopher Gorham.

 • Az NBC az Awake-nek adott egy panelt. Howard Gorden, a sorozat exec. producere mutatta be Kyle Killent és Jason Isaacs-ot. A jelenlévők már megízlelhették, hogy milyen is lesz a sorozat pilotja, ugyanis leadásra került. Az egyik blogger szerint egész jó lett, de akkor tetszett volna jobban neki, ha minisorozat vagy film lett volna a formáció. Az első kérdések között előjött az, hogy lesz-e benne kellő erő, nem fárad-e el idő előtt. Isaacs szerint minél jobban haladunk előre a sztoriban, annál jobban le fog ültetni. Természetesen Jason csak a forgatókönyvet dicsérte, mással alig foglalkozott, pedig kapott nagyon jó kérdéseket, mint pl.: hogy meg fogja-e valaha tudni a hogyanokat és a miérteket?!
 • Az MTV nagyon hűhót csapott a Beavis & Butt-HHead-nek, hiszen nem mai sorozatot élesztettek fel. A kérdések között persze ez szerepelt túlzott számmal. Emellett bemutatták az első ajánlóját, amit itt lehet megnézni. – 4 perces panel videó, melyben Mike Judge és Johnny Knoxville beszél az új évadról.

 • A Showtime az F/X-hez hasonlóan szintén bejelentette két nagyon várt sorozatának premierjét. A Dexter hatodik- és a Homeland első évadja október 2-án fog debütálni. (Mindkettőhöz mutatott is ajánlót.) A Dexter során kaptunk is, meg nem is a történetből infókat. Mint láthattátok a legfrissebb előzetesét előtérbe kerül a vallás, amit, mint iránymutatónak fognak felhasználni. A sorozat készítője szerint olyan kezdést kapunk, amitől letesszük a hajunkat az asztalra. Emellett olyan jelenetekkel tessék számítani, amik kulcsfontosságúak lesznek a későbbiekben. Lesznek új karakterek, róluk inkább hallgattak; illetve elképzelhető, hogy eleresztenek egy szerelmi szálat. (Spoiler miatt, had ne mondjam kiről van szó.)
 • A Dexter panelt három részletben: itt, itt és itt lehet megnézni. Volt még Shameless panel is. ahonnan William H. Macy tett egy vicces megjegyzést, amit egyedül értékelni tudtam: „I’m just in love with this job”.

 • A nap fénypontja minden tekintetben a Game of Thrones volt. A rajongók szép számmal összegyűltek. Nem csoda, hiszen várták, hogy dobjon az HBO egy csontot nekik a második évad kapcsán, ezzel szemben csak egy első évados összegzőt kaptak. De ami utána következett, az szerintem minden ott lévőnek beépült mélyen az emlékeibe. Elkerülhetetlen kérdések sorában volt annak a bizonyos kedvencnek az elvesztése, akitől az 1×09-es részben vált meg a nézőközönség nagy felháborodásra. Elárulták azt is, hogy a tél egyre csak közeledik, és ha lesz harmadik évad, akkor bizony eltérnek a könyv egyes részleteitől. Tehát a könyvolvasók nincsenek előnyben a jelek szerint. Nem is bánom!
 • A teljes panel felkerült a Youtube-ra öt részletben: 12345, de ha valaki kevesebben szeretné csekkolni, akkor itt van kettőben: 12.

 • Zárásképpen a Ringer-ről se feledkezzünk el, ami kapott egy újabb előzetest. Tetszett a népnek, amit látott. Nekünk is! Sarah Michelle Geller kihagyhatatlan kérdései között szerepelt az, hogy milyen volt két szerepet játszani, hiszen a sztoriban ikertestvérek kapnak helyet, melyeket maga alakít, s emellett egymásnak teljes ellentettei. – A szokásos rizsaszöveggel meg is válaszolta: „nem könnyű, blablabla…, de blablabla…” Amit viszont mindenképpen ki kell emelni, hogy az a következő: „We had three seasons percolating when we started. We’ll get to 9 and then the triplet shows up”.
 • A panet hat részletben lehet nézni az alábbi linkeken: 123456. Bonuszba még mellé pár interjú: Ioan Gruffudd és Kristoffer Polaha; Sarah Michelle Gellar és Nestor Carbonell.
 • (Napi kimaradt panelok között: a Deadliest Warrior, a Penn & Teller Tell A Lie és a Napoleon Dynamite (interjúk) .)

free web stats