Előzetesek

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 23, 17:57-kor a(z) Gépház témába.

Jelzés értékű poszt következne. Remélem minden Kedves Olvasónk ismeri a Gurutube-ot?! (Használati útmutató.) Kellene? Nem feltétlenül, de ajánlott. 3 évvel ezelőtt azért hoztuk létre, mert nem akartunk függeni: se a Youtube-tól, se a Dailymotions-től, se mástól. Azóta zökkenőmentesen működik. (Köszi FERCSA) 12.218 videó – java előzetes – található rajta. Vannak időszakok, amikor pangás van, illetve olyanok, amikor tumultus. Napi 4-5 videót szoktunk kirakni (bejegyzés formájában), de a javát meg se mutatjuk, mert így is sokalljuk néha a számot. Távol álljon tőlünk a promóblog szócska. Ezért hoztuk létre a napi előzetesek rovatot, melyekben a kiposztoltak mellett azok is feltűnnek, amik nem kaptam „főcímlapot”!

Mire akarok kilyukadni? Érdemes követni twitteren a hírfolyamot, ha valaki fenn van, mert a feltöltés pillanatában posztolódik oda a tartalom. (Néha csúszik, ez az A-ból B-be megtett út galibája lehet.) Ezen kívül egy béta tesztet indítunk Facebook-on. (Ha gondoljátok, csatlakozzatok.)

A cél egy. Az pedig, hogy ne maradjatok le semmiről. Ma 15 videót töltöttünk fel, melyből csak egyet – a Spartacus előzetest – mutattuk meg. Van olyan nap is, amikor 40-50-et, mert annyira elszabadul a kampánygépezet. Egy hete próbáljuk beidőzíteni az újoncoknak az ajánlóit, de nagyon nem akar összejönni. Pedig van elég sokhoz. Lásd: a gyűjtőtagét.

Merjetek bátran kattintani az oldalt lévő „legutóbbi 10 előzetes” listára, illetve alul a Gurutube menüpontra.


free web stats