Novemberben debütál a Ben 10 kvízműsor

 
Beküldte: Guru_press 2011 July 26, 14:42-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A népszerű színész-énekes, Puskás Peti vezeti a Cartoon Network vadonatúj kvízműsorát, amelyet a csatorna novemberben mutat be Ben 10: A legnagyobb kihívás címmel.

Puskás Peti és harminchat magyar gyerek júliusban négy napon keresztül forgatták a Cartoon Network vadonatúj kvízműsorát, a Ben 10: A legnagyobb kihívást a londoni 3 Mills stúdióban. A 7-11 év közötti Ben 10-rajongó gyerekek, akik szülői kísérettel érkeztek az angol fővárosba, gondos válogatás eredményeként kerültek a műsorba. A forgatás feszített tempóban, de remek hangulatban zajlott, a résztvevők rendkívül élvezték a munkát, az elsősorban színészként és énekesként közismert Puskás Peti pedig nagyszerűen feltalálta magát a kvízprofesszor szerepében. Peti nem először szerepel gyerekeknek szánt produkcióban, tavaly például Bozontot alakította a Scooby-Doo színpadi változatában. Elmondása szerint az egyetlen nehézséget az jelentette számára, hogy két nyelven folytak a felvétek, olykor napi 8-12 órában, amire az eddigi pályafutása során nem volt példa.

Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, a legjobban az tetszett, hogy a gyerekek úgy éltek meg egy-egy nagyobb küzdelmet, mintha a Föld sorsa múlna rajta. Az angol stáb egyszerüen kitűnő volt; nagyon pontosak, fegyelmezettek, de mégis végig jó hangulat uralkodott a stúdióban. A Ben 10: A legnagyobb kihívás egy klassz műsor izgalmas játékokkal, nagyon várom a végeredményt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz pörgös, izgalmas a képernyőn. Magát a rajzfilmet már ismertem korábbról, gyerekként Cartoon Network függő voltam. A munka mellett azért sikerült szétnéznem egy kicsit Londonban is; fantasztikus város, egészen beleszerettem.

A 9 éves Martonosi Patrik és édesanyja így emlékszik a felvételre:

Patrik azért jelentkezett a műsorba, mert évek óta nagy BEN 10 rajongó és kíváncsi volt, hogy milyen lehet egy forgatás a Cartoon Networkkel, ahol kiderül, hogy ki a BEN 10 minden idők legnagyobb rajongója. Nagyon izgalmas volt a stúdió, ahol Ben 10 főhadiszállásán találtuk magunkat, és jó hangulatban zajlott a forgatás, Puskás Petivel nagyokat nevettünk, kedves, közvetlen fiú. Patrik sok új barátot ismert meg. Olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, ami nem mindenkinek adatik meg. Nagyon tetszett London, a Tower-híd, illetve az emberek kedves és udvarias viselkedése.

A Ben 10: A legnagyobb kihívás című kvízműsorról:

A 36 szerencsés kiválasztott televíziónézők milliói előtt bizonyít majd, hogy ők minden idők legnagyobb Ben 10-rajongói. A fiatal jelentkezők izgalmas próbatételek során bizonyítják gyorsaságukat, ügyességüket és a sorozattal kapcsolatos ismereteiket. A tíz, egyenként 22 perces epizódban négy-négy versenyző Ben 10 titkos bázisára látogat, hogy elsajátítsa az omnitrix (Ben bűvös órája) fortélyait, és legyőzze a legfőbb ellenséget, Vilgaxot. A versenyzőknek szellemi és fizikai képességeiket, valamint kreativitásukat egyaránt latba kell vetniük a győzelem érdekében.

A sorozat idén novembertől lesz látható a Cartoon Network csatorna képernyőjén, és nemcsak a játékosoknak tartogat felejthetetlen élményt, de garantáltan a képernyők elé szegezi a csatorna ifjú nézőit is. Az eredeti Cartoon Network produkció idén 12 különböző országban indul útjára. A műsort a Twenty Twenty nevű angol produkciós cég készíti. A cég nevéhez olyan sikeres műsorok fűződnek, mint például a Mit gondolsz, ki vagy? (Who Do You Think You Are).free web stats