Bionic Woman – 1.04 – Faceoff

 
Beküldte: tess 2007 November 12, 14:09-kor a(z) Bionic Woman témába.

bionicwoman_104.jpg
Premier:
2007/10/17
Írta: Robert Rovner, Jon Cowan
Rendezte: Paul Shapiro

Jamie és Anthonio Paraguayba utaznak egy küldetés miatt. Feladatuk megmenteni egy CIA kémet a lefejezéstől. Látszólag ezzel minden rendben is lenne, de hamarosan Jamie-nek rá kell döbbennie, hogy a feladat valójában nem a férfi megmentése, hanem a likvidálása. Eközben Jonas elkapja Sarah Corvus-t és a gyógyulásáért cserébe egy alkuval áll elő…

Megjegyzés:
Némiképp kezd bonyolódni a történet, de azért még mindig ne várjunk tőle csodát. A mostani részben a családi dráma és a „többé nem hazudunk egymásnak” klisé volt az uralkodó. Nyálas egyveleg volt és gagyi finálé. Ezek most komolyan nem ismerik a cliffhanger fogalmát, vagy azt hiszik, annyira menő a sorozat, hogy nem is használják.

A sok elfuserált jelenet közt viszont akadt pár érdekes történet is. Az egyik ilyen, hogy Sarah Corvus tényleg igazat mond. Tényleg haldoklik a csaj és Jamie-re is ez a sors vár 5 éven belül. Reményeim szerint ez némileg majd átértékeli az átívelő szálat, de a mostani helyzetet elnézve ne számítsunk gyors javulásra. Mindenesetre bíztató, hogy tudnak a jövőbe is tekinteni egyesek.

Ezt leszámítva viszont a rész szó szerint szarásig volt rosszabbnál-rosszabb képsorokkal. A CGI-t mint olyat itt tutira nem ismerik, pedig aztán az NBC állítólag nyomatja a pénzt a sorozatba. Jamie ugrabugrija meg még rosszabb. Komolyan azt vártam mikor látom a tartó kábeleket. Ááá inkább hagyjuk is, mert ez a sok badarság leértékeli azt a kis future-spoilert, amit kaptunk.

Track list:
“Going Under” by Evanescence”
“Living Life” by The Eels

This entry has a rating of 2

free web stats