Bionic Woman – 1.05 – The Education of Jaime Sommers

 
Beküldte: tess 2007 November 12, 15:31-kor a(z) Bionic Woman témába.

bionicwoman_105.jpg
Premier:
2007/10/24
Írta: Elizabeth Heldens
Rendezte: Jonas Pate

Egy iraki katona egy beültetett chipnek hála megöl több tucat embert. A nyomok az alkaidához vezetnek, de mint kiderül ők csak vevők. Berkut-nak ezúttal a forrás kell, az pedig a jelek szerint az egyetemen van. Jamie tehát a küldetésnek hála be is iratkozik és gyorsan barátra is lel Tom személyében. De mi van akkor, ha a jóképű férfi nem az, akinek mondja magát…

Megjegyzés: Jó látni, hogy a készítők tudna Sarah Corvus nélkül is gondolkodni. Ez egy tipikus epizód rész volt, amit mellesleg pofásra is sikeredett. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy megváltotta a világot, de azért nem volt rossz. Ellenkezőleg azt kell mondanom, hogy ez az egy rész egy eset felállás még jól is elsülhet. Mindenképpen jobban, mint az évadot átívelő szál. Az egyetlen probléma, hogy nem volt eyecandy a részben, vagyis Becca karaktere most kimaradt.
Amúgy a készítők most tényleg kitettek magukért, hisz némi easter-eggs alapú poént is kaptunk. Mekkora volt már Jonas szövege, amikor megkérdezte Jaime-t, hogy „Mennyi fog az angol akcentus?” Michelle Ryan csont angol. Hatalmas, ezen még én is mosolyogtam.

Track list:
“Recoil” by Ani Difranco

This entry has a rating of 2.5

free web stats