Berendelések világszerte

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 28, 14:08-kor a(z) Berendelés,videó témába.

Hetek óta csúszik a hír, miszerint hivatalossá érett a Rookie Blue harmadik évadjának berendelése. Az ABC-n és a GlobalTV-n fut a sorozat, révén, mert koprodukció volna. A második szezonja jelenleg van premieren, de az újon már dolgoznak a készítők, amit szintén Torontóban akarnak leforgatni nyári kezdéssel. A Shaw Media fejese, Barbara Williams a következőt nyilatkozott:

Rookie Blue is a proven hit on both sides of the border, and we’re proud to announce its renewal alongside ABC. This drama is a stand-out performer with viewers and critics alike. We look forward to bringing fans more of the compelling characters and storylines that have made this show such a knock-out success.

Egyébként teljesen rendben van nézettségileg, hiszen a kanadaiaknál No.1 csütörtök esti sorozat, míg az amerikaiaknál célközönségben teljesít jól a 22 órás blokkjában.

Az angolok is rendeltek. Megkapta a folytatásra szóló berendelését: a Monrue, a Vera, a Scott & Bailey és a Case Sensitive. A Vera, amelyben Brenda Blethyn alakít egy nyomozót 4×2 órás epizóddal fog visszatérni. A Scott & Bailey 8 epizóddal. Ennek főszereplői között: Suranne Jones és Lesley Sharp szerepel. 5.77 milliós évadzárásával nem meglepő az ítélet. Forgatás majd Manchesterben. A Monroe egy orvosos sorozat. Róla csak annyit tudni, hogy James Nesbitt és Sarah Parish kapni fog új szereplőket. A Case Sensitive pedig 2 részes felvonással jön jövőre, melyben Sophie Hannah-féle The Other Half Lives című regényt láthatjuk a képernyőn feldolgozott formában.

A végére pedig egy afgán sorozatberendelés, ugyanis bekérték a The Office hazai változatát, ami The Ministry címen fog futni. Íme egy kis ízelítő belőle:free web stats