TCA Tour 2011 (nyár) – BBC America

 
Beküldte: tess 2011 July 30, 17:11-kor a(z) Hírek témába.

Több hónapnyi tárgyalás és egyeztetés után a BBC America végre bejelentette a TCA Tour-on, hogy belekezdenek a sajátgyártású scripted sorozatok gyártásába. A csatorna profilja eddig jobbára a brit szériák vetítésére korlátozódott, de a Perry Simons irányította vezetőség elérkezettnek látta az időt a váltásnak. Ezt alátámasztva rögtön be is rendelték 10 részre a csatorna első sajátgyártású sorozatát a Coopert.

A történet az 1800-as évek második felében játszódik New York-ban, ahol is egy fiatal ír rendőr a bevándorlók ellen indít nyomozást. A sorozat középpontjában viszont mégsem ez a szál dominál majd, hanem sokkal nagyobb szerepet kap a multikulturális hatás és az ebből adódó érdekellentétek.

“I really didn’t want our first series to be the London cop who gets transferred to Las Vegas,” – Perry Simon

A sorozat egyébiránt roppant biztos kezekben van, lévén a creatori széket rutinos Tom Fontana (OZ) – Will Rokos (Southland) páros foglalta el, míg a scripted az AMC veterán Christina Wayne (Mad Men) jegyzi. A munkálatok ősszel kezdődnek majd Torontóban a Cinefix Studios égisze alatt, a premier pedig 2012 nyarán lehet esedékes.

A Copper mellett továbbá bejelentettek még 2 unscripted sorozatot is Would You Rather With Graham Norton és Hard Drive With Richard Hammond címen.


free web stats