Egy csokornyi TV2-es ajánló

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 9, 19:21-kor a(z) videó témába.

Az elmúlt napokban többet néztem tévét, mint számítógépen sorozatot, de ennek is megvan a maga előnye. Jelenpillanatban az, hogy értesültem – többek között – a Tv2-re érkező újdonságokról. (A sajtóközleményeinek fejlécei nem éppen beszédesek, így ha a tartalmi részét nem tekintem meg, akkor hajlamos vagyok elsiklani dolgok felett.)

A csokrot kezdeném A katedrális közelgő premierjével, ami ősszel lesz. A csatorna elkészítette a második hazai promóját, amelyben megszólalnak a szereplők, illetve láthatunk képsorokat belőle. Az is tiszta, hogy a nyolc epizódját kettesével fogja leadni, mivel 4 részről beszél az ajánlójában. Ezután, már a tovább mögött, lesz látható a holnap visszatérő Szellemekkel suttogó dupla részes kedvcsinálója, ami a Hawaii Five-0 helyére érkezik, hiszen előző héten fejeződött be. Utána, ha már a krimit emlegettük, akkor jön egy a Krimi hétfőhöz, illetve a hamarosan műsorra kerülő Bajnokok ligája következő szezonjához.

A Ghost Whisperer-ről még annyit, hogy az 5×08-09-es részekkel tér vissza. Az etap 22 epizódos, s elvileg duplázva került műsorra idehaza. (Bár szerintem hamar be fogják látni a tévedésüket, mert nincs sok értelme ennek, pláne, ha az RTL majd jól elveri.)


free web stats