A Cartoon Network filmet készített a Ben 10-ből

 
Beküldte: Guru_press 2011 August 10, 0:15-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Cartoon Network bejelentette, hogy az átalakuló-művész, Ben 10 hamarosan új produkcióban, a Ben 10: Destroy All Aliens (magyar cím hamarosan) című számítógépes animációban tűnik fel. A produkciót ugyanaz a Victor Cook rendezte, aki a Csodálatos Pókembert és a Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában-t, vezető producere pedig Silas Hickey, a Turner Broadcasting System Asia Pacific animációs kreatív igazgatója.

A Ben 10: Destroy All Aliens-ben megfordul az idő kereke: az újra 10 éves Ben Tennyson egyszerre hadakozik a tanárok, az iskolai keményfiúk és a szobafogság ellen, amely meghiúsítani látszik a Max nagypapával való hétvégi horgászatot is. A rendkívüli vészhelyzet rendkívüli intézkedéseket kíván: Ben beiratkozik egy intenzív idegen lény képző kurzusra egy másik bolygón. Tetteinek következményeivel azonban valószínűleg még hősünk sem számol: a program vezetői visszaküldik a földre, hogy idegen lény-alakban megküzdjön egy ismeretlen, minden eddiginél erősebb lénnyel: Mechamorph Warriorral.

A Ben 10 töretlen népszerűsége a gyerekek körében tagadhatatlan, és ez a film egy új, izgalmas színtere a népszerű karakter életének. A Ben 10: Destroy All Aliens 2012-es világpremierjének egyszerre lehet tanúja a világ összes Ben-10 rajongója. Együtt izgulhatnak, vajon Ben, Gwen és Max nagyapa képes-e újra összefogni a világ megmentéséért az új, számítógépes környezetbe álmodott filmben.” – mondja Hickey.


free web stats