Dr. Halál

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 10, 15:26-kor a(z) Magyar DVD témába.

Szeptemberben kitesz magáért a ProVideo. Kevés olyan hónap van, amikor a sorozat DVD-vásárlóknak mélyen a zsebükbe kell nyúlni, mert első osztályú ínyencségeket adnak ki a kiadók. Ez azonban egy olyan lesz.

Az HBO-nak két nagysikerű (és Golden Globe-díjas) tévéfilmje érkezik. Az Temple Gradin az egyik, amiről később lesz szó; a Dr. Halál pedig a másik, amiről most. Mint említettem, többszörös díjnyertes. Ezt mondjuk meg is követeljük tőle, hiszen Al Pacino is ott a szereplőgárdában. A borítón a lényeg: Jack Kevorkian élete és halála! – Szeptember 28-án kerül kiadásra. Nem hiszem, hogy annyira megmozgatja az embert, de hátha, mégis csak elismert mű. A sztoriról a sajtóközleményből pár szó:

Jack Kervorkian a modernkori amerikai történelem egyik legellentmondásosabb alakja, aki hideget és meleget egyaránt kapott szenvedélyes meggyőződése miatt, miszerint az embereknek joguk van meghalni. Az HBO két Emmy-díjas és kétszeres Golden Globe-jelölt filmjében az Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas Al Pacino kelti életre az eutanázia legalizálásáért síkra szálló, „Dr. Halálként” elhíresült patológust.


free web stats