Hazai hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 12, 10:55-kor a(z) Magyar hírek témába.

  • A Tv2 szeptember 1-jére tűzte műsorára A Katedrális évadnyitó epizódját. Az is tiszta sor már, hogy 90 percnyi adagot kapunk hetente, mivel 4 részről beszélnek az ajánlójában, valójában pedig 8 epizódos volna, ha 45-50 percekkel számolunk.
  • Újabb török sorozatot hoz az RTL Klub. Augusztus 22-én startol A szív útjai (Dudaktan Kalbe – From Lips to Heart) 16:40-től, azaz a Remington Steel helyén, aminek nem igazán örülünk. A rendezője: Andaç Haznedaroğlu. A szereplők között: Burak Hakki, Asli Tandogan, Yiğit Özşener, Fadik Sevin Atasoy, Ayten Soykök, Köksal Engür és Özge Özder. 2007-ben ment odakinn, ahol két évadot élt meg. Összesen 75 epizódot (41-34 felosztásban) érkezik. A sztori: egy hegedűművészről szól, aki több nőbe is szerelmes, így kialakul majd egy szerelmi háromszög.
  • Az RTL Klub 17:50-től folytatja az Ezel – Bosszú mindhaláligot, így akarja legyűrni a Tv2-nek a Seherezádéját, mármint a dupla török blokkal.
  • Augusztus 22-én visszatér a Barátok közt a folytatással, azaz az 5749-5750. résszel, avagy a 14. (?) évaddal. Ha jól látom, akkor új időpontot kapott, mivel 20:25-kor lesz a start. Előző napokban pedig maraton formájában történik meg a felzárkóztatás.
  • Az ősszel visszatérő X-Faktor műsorvezetője Ördög Nóra lesz. Erről már tegnap is megemlékeztünk. Azonban Treek felhívta a figyelmünket arra, hogy az RTL tavaly úgy „adta el a tehetségkutatót”, hogy ez egy két műsorvezetős műsor volna. Ezzel szem idén csak Nóri vezeti. Picit tökön rúgták magukat a sajtófelelősök, nemde?!
  • Szeptember 5-én a Cinemax műsorára érkezik a Treme második évadja. Az HBO nagyon bízik a sorozatban, így a harmadik évadja is zsebben már. Idehaza továbbra is feliratos formában lesz látható, mert csak úgy jön át istenigazából az összehatás. Nem bánjuk!
  • Augusztus 22-től az HBO On Demand kínálatában elérhető lesz a True Blood – Inni és élni hagyni negyedik évadja. Az HBO műsorára csak október 4-én érkezik meg, szóval szinkronosan ergo, akkor tájt tessék keresni. Mellesleg az HBO Go kínálatában már az amerikai premier másnapján megnézhetőek a friss részek.
  • Az RTL Klub nagyon szerette volna augusztusban elindítani a Való Világ 5-öt, azonban ez nem fog összejönni. A hivatalos start: szeptember 12-ére esett. Az ok egy részről az, hogy a villa mellé egy új épületet, egy arénát akarnak felhúzni; míg a másik, hogy négy kategóriában is eléggé szerénynek bizonyult a felhozatal, így újabb castingot írtak ki.
  • CSI: Miami augusztus 26-án új epizódokkal tér vissza az RTL Klub műsorára. Ha jól rémlik, akkor az évad első 7 része ment lesz, és vonult szünetre. Tehát 5×08-cal kezdődik újra.
  • Menjünk egy kicsit a szennylapok felé is: VV Anikó rúdtánccal növeli az önbizalmát Megasztár jelentkezők a Velvetnek daloltakSzorcsik H. Vikit (Jóban Rosszban) eljegyzik hamarosanKüzdőtérré alakul a ValóVilág 5.

free web stats