Elkaszálták a The Hard Times of RJ Berger-t

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 13, 1:16-kor a(z) Canceled/Ended: 2010/11,Hírek témába.

A hír igaz. Az MTV elkaszált a The Hard Times of R.J. Berger-t. Seth Grahame-Smith, a sorozat készítője twitteren jelentette be az ítéletet rajongóinak:

Well, it’s officel. #RJBerger has been cancelled. Thanks to the cast and crew for two amazing season, and to all the fans.

A sorozat tavaly júniusban debütál a csatornán. Be is rendelték a második évadját, amin kicsit meglepődtünk, mert igazából nem akkora eresztés, hogy éljen. Idén márciusban meg is érkezett. Nem volt nézett. Lehetne arra fogni, hogy célszerűbb lett volna nyárra tűzni a visszatérését, nem pedig tavaszra, amikor még futnak az országos tévésorozatok. Kár ezen rágódni. 24 epizódot se annyira rossz számban. Vajon meg fogja valaha kapni a komplett pakkját DVD formában? Ez már a jövő zenéje.

(Mellesleg az MTV most úgy áll, hogy van neki a Teen Wolf, ami jövőre vissza fog térni. A Skins US se élte meg a 2011/12-es idényét. Kérdés már csak az Awkward sorsa, ami bizakodhat így, hiszen hasonló kicsit a koncepció – fiatalok, égőjelentek sokaságával –, mint R.J. Berger-é.)


free web stats