The Situation vs. A&F

 
Beküldte: tess 2011 August 23, 15:24-kor a(z) Hírek témába.

A múlt hét egyik fene nagy parázsvitája volt a kissé bulváros attitűddel megáldott Jersey Shore kontra Abercrombie & Fitch affér. Történt ugyanis, hogy a világmárka (tényleg ???) meglehetősen rosszul tűri, hogy a Jersey Shore egyik emblematikus tapló parti arca The Situation az ő cuccaikban tivornyázik a képernyőn. Érvelésük szerint az úriember rombolja a cégről, vagy pontosabban a márkáról kialakított képet, ami meg neki ugye nem fasza.

A dolog apropója aztán az lett, hogy az A&F kijelentette, hajlandóak lennének fizetni is a szereplőnek, csak ne viseljék a ruháikat.

“We have therefore offered a substantial payment to Michael ‘The Situation’ Sorrentino and the producers of MTV’s Jersey Shore to have the character wear an alternate brand.”

Annak rendje és módja szerint Mike Sorrentino azaz The Situaton nyomba le is reagálta a dolgot a tőle megszokott high-vallue eleganciával. Közben persze az MTV sem ment el szó nélkül a történtek mellett, igaz ők jóval finomabban fogalmaztak:

“It’s a clever PR stunt, and we’d love to work with them on other ways they can leverage Jersey Shore to reach the largest youth audience on television.”

Sokan a bejelentés mögött a márka rossz 2. negyedéves mutatóit vélik felfedezni, ami 9%-ot esett. Mindenesetre roppant érdekes ez a fajta megközelítés, elvégre Vinny kollaborációja a Phillips Norelco-val igen csak gyümölcsözőnek bizonyult. Elég csak a méltán híres/hírhedt GTL monogramra gondolni, ami a gym-tan-laundry hármasból született és napjaink egyik bevett szállóigéjévé vált.


free web stats