Rakatnyi kép az Aranypart-szereplőiről

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 23, 21:30-kor a(z) Promo témába.

A Viasat3 útjára indított az Aranypart című trash reality-jét, aminek tényleg lett köze – egy kicsit – a magyar Jersey Shore jelzőhöz. Több okból kifolyólag, hiszen a fiatalságnak (1) élvezni kell a balatoni nyarat, illetve (2) meg kell dolgozniuk a pénzükért, amiből lesz konfliktus.

Beszéljünk kicsit a pilotról, ha már megnéztük. Lehet szeretni, hiszen az első félóra olyan gyorsan elröppent, mint a csuda. A Viasat3 mellesleg reklámmentesen adta le. A másik, amire felfigyeltem, hogy tényleg cenzuramentesre sikerült, de koránt sem 100%-os terjedelmében, ugyanis pöcsöket (se csöcsöket) nem láttunk, holott Levi villantott, viszont azt meg okosan kitakarták egy növénnyel, ha jól rémlik. Éden Szandra pár nézőnél kivágta a biztosítékot, nálam is, pedig a kedvencem, ettől függetlenül maradok, mert maradni kel. Akinek kimaradt a kezdőrész ne csüggedjen, itt pótolhatja. Az 1×02 szintén fel fog kerülni.

És akkor a lényeg. Megismerhettétek már az Aranypart szereplőit a bemutatkozó videóikból és a tegnapi epizódból. Ellenben, ha valaki csorgatni szeretné rájuk a nyálát, akkor nincs más dolgat, mint a tovább mögötti galériát átpásztázni. Cirka 100 darab casting két vár ott rátok.


free web stats