TV2: Élmény a négyzeten – Mert az jó nekünk

 
Beküldte: FERCSA 2011 September 1, 17:55-kor a(z) Magyar hírek témába.

A héten volt a TV2-nek egy  sajtótájékoztatója, melyen a vezetők tartottak egy kisebb elmefuttatást, majd megnézhettük a Katedrális (The Pillars of the Earth) első részét, természetesen szinkronosan.

Az aktuális vezérigazgató,  Simon Zsolt kissé száraz beszédében elmondta, hogy egy 2010 év végén alakult új menedzsmenttel probálnak kilábalni a tavalyi év hullámvölgyéből. A törekvéseket ősztől mi is láthatjuk majd. Megprobálják a TV2-t, mint brandet pozitív jelentéssel társítani, megítélésükön javítani és mellé új arculatot kialakítani, ennek egyik eredménye az új szlogenük az “Élmény a négyzeten” ami azt is magába foglalja, hogy némelyik műsorukból duplarészt adnak le (Jobban Rosszban), némelyiket pedig meghosszabbított adásidővel sugározzák (Tények, Aktív).

Emllett Kiss Péter programigazgató arról is beszámolt, hogy az “Élmény a négyzeten” keretében új műsorokkal színesítik a kínálatukat, mint pl.: Összeesküvők (új reality), Totalcar(visszatérő), Gimi (a websorozat) és a Katedrális ami az első 16:9-es sorozat lesz náluk. Idővel persze az új műsorok meg fognak jelenni a média csoport többi tagjánál is (FEM3, PRO4), ez is egy tudatos lépés részükről.

A Katedrálisról sok jót-rosszat nem fogok írni, mert a kosztümös sorozatok nem az én világom, de a moziba kellemes élmény volt és szerintem a szinkronnal sem nyúltak mellé.. mondom ezt, úgy hogy én mindent eredeti nyelven nézek, de ami a lényeg ma este 21:20-kor tapadjatok a képernyőre!


free web stats