Hírmorzsák + casting, mert nagyon rég volt

 
Beküldte: tess 2007 November 28, 8:00-kor a(z) casting,Hírek témába.

A FOX igen csak komolyan gondolja a januárban debütáló The Sarah Connor Chronicles promozását, mivel már most mindenki a sorozatról beszél. Ezt pedig nem mással, mint holmi egyszerű játékkal érte el, amiből a végén talán még saját maga is hasznot húz. A fanatikus szurkolóknak ugyanis lehetőségük van benevezni egy laza plakátkészítő versenybe. Baromira gyökér egy ötlet, de annál találóbb reklám húzás!

J.J. Abrams nevével jegyzett Fringe kezd révbe érni a FOX berkein belül. A sorozat Pilot részének már ugyanis megvan a rendezője, aki nem más mint Alex Graves. A pasas eddig a Journeyman és a The Nine munkálataiban vett részt, de hosszabb távon ott volt a The West Wings stábjában is.

Jelenleg még tart a sztrájk, de a stúdióknál addig sem állt meg az élet. Az NBC is hasonlóan gondolkodik és berendelte a Chuck és Life teljes évadát. Ésszerű ötlet vagy csak munkára buzdító húzás egyenlőre nem tudni, de ennek mi csak örülni tudunk. Bár az igazat megvallva a Chuck cseppet sem lepett meg minket, de a Life annál inkább.

Elisabeth Berkley csatlakozott a CSI: Miami stábjához. Horatio coolsága ezek szerint kap egy kis szőke eyecandy társaságot maga mellé. Támogatjuk az ilyen húzásokat!

Chris Johnson csatlakozott az ABC új sitcomnak a The More Things Change …-nak a stábjához. A Pilotot eddig úgy tűnik Todd Phillips fogja majd rendezni.

Beth Riesgraf
és Gina Bellman mostantól a TNT új dráma sorozatában a Leverage-ban domborítanak. A produkcióról eddig nem sokat tudni, de maga a tény, hogy Dean Devlin rendezi már önmagáért beszél.

A pletykák úgy tűnik tényleg igazak, miszerint az NBC keze alatt futó Knight Rider remakeben tényleg szerepet vállalna David Hasselhoff. Beszarás lenne már, ha a palinak összejönne a harmadvirágzás is! Sőt ha ez bekövetkezne, akkor a Baywatch széria egy Knight Rider szendvicsben lenne és Pamela Anderson lenne a kecsup!

November 26-án végre ismét asztalhoz ültek az írók és a stúdiók. A tárgyalások folynak, de félő ha most sem születik megegyezés, akkor az ideji évben meg pláne. Akkor viszont borulhat a teljes szezon is. Arról nem beszélve, hogy mekkora nagy pénzek buknak el minden nap.

Mivel már piszok régen híreszteltünk, így nem tartom valószínűnek, hogy beszámoltunk volna a Dirty Sexy Money teljes évados berendeléséről. Én speciel piszkosul örülök a hírnek, bár titkon már a Pilot után reméltem is.

Carlton Cuse és Damon Lindlof abbahagyták a sztrájkolást és visszatértek a Lost munkálataihoz. Érdembeli változásról a sorozatot illetően szó sincs, szóval továbbra is 8 résszel gazdálkodnak, de azért nem rossz előrelépés.


free web stats