Stargate Atlantis – 3.17 – Sunday

 
Beküldte: tess 2007 November 29, 13:52-kor a(z) Stargate Atlantis témába.

stargateatlantis_317.jpg
Premier:
2007/6/1
Írta: Martin Gero
Rendezte: William Waring

Az egész expedíció kap egy jól megérdemelt szabadnapot, amit mindenki pihenéssel akarna eltölteni. A gond csak az, hogy mindenki mást akar, aminek hála a már rég betervezett programok sorra borulnak fel. Azonban mielőtt minden tisztázódhatna egy robbanás rázza meg a bázist, ami viszont teljesen felkavarja a nyugodtnak induló napot…

Megjegyzés: A sorozat egy tipikus töltelék résszel indít, amit a készítők némi vizuális tunningal tálalnak. Minden szereplő szemszögéből láthatjuk a történteket egészen a robbanásig. Mondani se kell ez szép és jó próbálkozás lenne egy akcióban bővelkedő résznél, de itt már alapból halálra volt ítélve.
A folytatás ellenben igen csak impozáns lett. Na jó nem ebben a tálalásban az tény, de azt el kell ismerni, hogy baromira ütött. Végig tudtam, hogy a 3. évadban az egyik állandó szereplő meghal, de hogy így azt azért én se gondoltam. Én ennél azért sokkal látványosabb és epikusabb halálra számítottam és nem holmi robbanó daganatokra. Ugyan már! Egyenesen lerí a részről, hogy pár nap alatt álmodták meg és kb. ennyi idő alatt forgatták is le.

Öröm az ürömben, hogy a rész végi elmélkedős rész azért tényleg látványos lett, de még ez sem segített. Végig vártam, hogy lesz majd valami szívszorító monológ a végére, de még az sem jött össze. Helyette viszont kaptunk egy vizuális puccsot, amit leginkább a James Cameron nevével jegyzett Dark Angel főcímében láthattunk eddig. Na ennyit a kreatív gondolkodásról és a tisztes halálról!

This entry has a rating of 1.5

free web stats