Ma kezd hivatalosan is a 2011/12-es szezon

 
Beküldte: tess 2011 September 6, 22:08-kor a(z) Elvagyunk,stuff témába.

Az utóbbi pár évben minden fontosabb külföldi premiert előre jeleztünk, főleg a szezonkezdés idején, de szerintem ettől mostantól eltekintünk. Egyrészről sok idő ezzel pepecselni, másrészről meg a hazai sorozatos kultúra eljutott véleményem szerint arra a szintre, hogy már magától is tudja mi a dörgés. Ha meg nem, akkor ott van Fercsa remek scriptje oldalt, ami korrektül mutatja az adott nap kínálatát. (klikk a US-műsorra vagy ide)

Na, ennyi volt a hegyi beszéd, a bejegyzés apropója egyébként a Sons of Anarchy 4. évados premierje az FX-en, ami hivatalosan is a 2011/12-es szezon megnyitója is egyben. Emlékeim szerint a héten több premier nem lesz, jövő héten aztán már szépen csordogálnak az újdonságok, hogy utána héten végérvényesen is elszabaduljon a pokol.

Remélem mind készen álltok, még van pár nap a pótlásra, van még némi esély az alvásra,mert hát ezután ugye esélyünk sem lesz ilyenekre. És persze itt a tökéletes idő az újrakezdésre is. Ne tessék foglalkozni a lemaradásokkal, random be kell vállalni mindent, a készítők úgyis mindig gondolnak az új nézőkre szezon elején. Végül pedig pár jó tanács:

  1. Szedjetek le mindent azonnal lehet, hogy pár hónap múlva már esélyetek sem lesz, ha a sorozatot törölték.
  2. Az aktuális rész nézését ne halmozzátok, személyes tapasztalat alapján mondhatom, hogy hetiben kell nézni és pont.
  3. Mérlegeljetek, mi az ami belefér a heti keretbe. Én a procedural cuccokat nyárra száműzöm, max. a premiert nézem meg.
  4. Tessék pilotot nézni, oké hogy olvasol kritikát, sőt olvass is, de ezek nem feltétlenül esnek majd egybe a te véleményeddel.

free web stats