Emlékeztető: Szellemekkel suttogó

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 29, 18:55-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. A TV2-n 20.15-től – Ghost Whisperer 1×01, avagy Szellemekkel suttogó. A szerdai erős Shark után sem lesz időnk a pihenésre, ugyan is a TV2 negyedik csapása fog debütálni a mai napon, mely még mindig az RTL Klub, azon belül is BK ellen irányul főként.

Csak sor került a premierre. Már jó ideje mentek a találgatások, hogy még is kicsapott le rá. Szóba jött az AXN, no meg az RTL-Klub is, de végül még sem közülük került ki a győztes, ha lehet ezt így fogalmazni! A sorozat odakinn a CBS színeiben tündököl, immáron három évada. A pénteki timeslot, úgy tűnik kedvező számára, hazánkban a csütörtökit kapta meg, majd meglátjuk mit képes összehozni!

Vele sem volt szerencsém, ami két dolgot is jelenthet: 1) Még új vagyok a szakmában :D 2) a héten jó pár pilot-kritika érkezik részemről. Ellenben azért az alapkoncepcióról mondanék pár szót: Főszerepben: Jeniffer Love Hewitt, aki a csini Melinda Gordon alakítja. Egyik nap azt veszi észre, hogy kapcsolatba lépett vele egy szellem, aki a segítségét kéri. Tess pilot kritikáját itt olvashatjátok, míg a promo videot itt, melyért megint köszönet Zolij-nak.
ghost2c1024xg5.jpg


free web stats