Robin Hood – 1.04 – Parent Hood

 
Beküldte: Kanyecc 2007 November 30, 13:39-kor a(z) Robin Hood témába.

robinhood_104.jpg
Premier:
2006/10/28
Írta: Mark Wadlow
Rendezte: Richard Standeven

Roy-t leütik és elviszik Gisbourne emberei, amikor Robinék megpróbálnak lovat szerezni tőlük. A sheriff megfenyegeti a férfit, hogy ha nem hozza le neki Robint, akkor felakasztja az anyját másnap reggel. Marian, Clan falujába próbál élelmet csempészni, mivel járvány miatt lezárták, azonban a sheriff nem oldja fel a zárlatot, mivel más tervei vannak vele…

Megjegyzés: Reméltem is, hogy kisebb botlás volt az előző rész, mert ezt már tényleg jobban élveztem és jobb is volt. A történések három szálon volt, melyből már kettőt felvezettem. A harmadikat nem tartottam annyira fontosnak, pedig bele lehetett volna tenni, ugyan is Robinék találnak egy csecsemőt az erdőben, miután visszatérnek Little John-hoz a rossz hírrel. Az igazán ütős dolog ebben az, hogy Gisbourne gyerekéről van szó. Durva mi.

Roy-t nem igazán értettem a részben. Kár, hogy meg kellett halnia, mivel azért jó arc volt. Ellenben azt még mindig nem értem, miért nem osztotta meg szíve tervét Robinnal?! Tuti segített volna, sőt még lehet túlélte volna anyjával együtt. Most meg ennyi. Mariannek is bűnhődnie kellett tettéért. Már azt hittem felakasztják, de ez a hajvágatás nagyon ott volt. Szerintem még dögösebb rövidebb hajjal! :D De ez az én véleményem csak!

This entry has a rating of 3.5

free web stats