Doctor Who – 2.01 – New Earth

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 3, 10:26-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_201.jpg
Premier:
2006/04/15
Írta: Russell T. Davies
Rendezte: James Hawes

A Doctor és Rose ismételten 5 milliárd évet utazik előre az időben, amikor is a Föld már lakhatatlanná vált, és helyette lakói kerestek egy újat. New New York-ba érkeznek meg hőseink, ahol találkozniuk kell “Boe arccal”, azonban érkezésükre a halottnak hitt Cassandra is felfigyel, akinek tervei vannak Rose-zal. Emellett, persze még a különös macskaarcú ápolókkal is meggyűlik a bajuk…

Megjegyzés: Bazz, leszarom, megkapja a 4.5/5-ös értékelést, mert ez tényleg igazán ütősre sikeredett. Újra feltűnik Cassandra, aki még mindig az utolsó embernek képzeli magát! Áhh… Évadpremiernek nagyon ütős lett, legalább is nálam nagyon bejött. Tisztára mint a Sliders-ben: Hiába hiszed azt, hogy megöltél valakit, egy másik dimenzióban még létezhet. Erre nem egyszer volt már példa a sorozatban, ezért is reménykedem, hogy nem most láttuk utoljára Cassandrát.

Dokink nem sokat változott, még ha más is játssza a szerepét. Humora még mindig ott van, és ez a lényeg. Gondolok most arra a részre, mikor is Cassandra a liftaknában váltogatta a testeket. Nagyon nagy ötlet és nagyon humoros is egyben. Egyébként már az elején gondoltam, hogy nem szimpla ápolónőkről van szó, ha már az “utolsó ember” is bujkál előlük. Igazából csak az nem jött le nekem, hogy akkor miért éltették a nagy fejeseket?!

This entry has a rating of 4.5

free web stats