Doctor Who – 2.03 – School Reunion

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 3, 14:41-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_203.jpg
Premier:
2006/04/29
Írta: Toby Whithouse
Rendezte: James Hawes

Mickey kiszűri, hogy valami nincs rendjén a Duffry Vale középiskolában, ezért a csapat odamegy. A Doctor tanárként, míg Rose konyhalányként vegyül el. Nem telik bele sok idejükbe, mire rájönnek, hogy valójában egy újabb földönkívüli nemzedékkel van dolguk, akik tanárnak álcázzák magukat. Időközben, feltűnik egy rejtélyes újságíró is, aki szintén ez ügyben nyomoz…

Megjegyzés: A történet nagyon lapos, ellenben a többi kárpótol mindenért. Feltűnik a Doctor 30 évvel ezelőtti útitársa, akiről eddig még Rose-nak sem beszélt. Kapja is mindkét oldalról az osztást a titokért, mely nem is annyira nagy szám. Emellett egy újabb UFO nemzedékkel is megismerkedhetünk, a Krillitanes-szel.

Felvezető résznek tökéletes volt. Van egy olyan érzésem, hogy nem utoljára láttuk a Krillitanes-eket. Az elméletben én sok mindent nem láttam, de lehet úgy van, ahogy ők akarták. Bár inkább még sem. Szóval a lényeg annyi lenne, hogy meg akarták oldani sok ügyes fizikus palántával a Skasis Paradigmát, azaz az univerzum elméletét. A képlet megoldásával az univerzum építőelemének irányítását kapnék meg, mellyel az időt, a teret és az anyagot ők tudnák irányítani. Vad mi? De hála K9 robot kutyusunknak, szabotálva lett minden. Kár érte! És végezetül az se feledjük ki a sorból, hogy Mikey véglegesen csapattag lett! …legalább is a befejezés szerint.

This entry has a rating of 3

free web stats