Magyarországi premierek októberben – csapó 2.

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 23, 22:03-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az előző bejegyzésre hajazva megcsináltuk a következőt összesítő cikket, amelyben próbáltuk összegyűjteni a további tévécsatornák újdonságait. Még itt az elején emelném ki, hogy a Cool közeljövőjében továbbra sincs jelen se a V, se a Sons of Anarchy, pedig az érkezésének a híre már vagy féléve köztudott.

A Viasat-franchise kicsit leül októberre. Nem csodálkozunk, hiszen a szeptembert eléggé erősen indította. Csak csatornapremierek érkeznek a Viasat3 műsorára. A Viasat6-on viszont feltűnik egy országos premier: a Warehouse 13 személyében. Hozzák a Syfy sorozatának második etapját, aminek örülünk, hiszen nem kell ráülni az évadokra, mint azt csinálják pár helyen. Leosztás jellegben íme a lista, hogy mi-mikor megy:

VIASAT3:
10.12. Doktor House (House), 5. évad, hétfő-csütörtök, 20:15 – VIASAT3 premier
10.17. Az őrangyal (Guardian), 3. évad, hétfő-péntek 13:40 – VIASAT3 premier

VIASAT6:
10.15. Smallville, 4. évad, szombat 19:00 – VIASAT6 premier
10.13. 13-as raktár (Warehouse 13), 2. évad, csütörtök, 20:30 – Magyarországi premier

(Nem feledni azt se el, hogy e héttől az Aranypart kedden és csütörtökön megy 22 óra után dupla részekkel. Ezáltal kicsit átalakult a Viasat3 műsorrendje is, de ebbe had ne folyjak bele.)

Már írtuk, hogy feléleszti a Tv2 a legjobb autós magazinját, amelynek minden epizódját láttam, minimum kétszer. Imádtam anno a TotalCart. Sajnáltam is, mikor megtudtam, hogy elkaszálták, de a csapat nem adta fel és más formációban folytatta. A műsorvezetői ugye: Winkler Róbert és Bazsó Gábor volt. A visszatérése októberben lesz aktuális. Nem kapott korrekt időpontot, ugyanis éjfél előtt lesz a premierje, nehogy a nézők még nézni tudják… De elvileg a Tv2 webcastjára felkerül, ahol majd újra lehet nézni.

10.09. TotalCar – visszatérés, vasárnap 23:30

Végére pedig egy HBO-s sajátgyártású sorozatnak a premier időpontját lepleznénk le. Érkezik ugye a Társas játék, melynek forgatásán mi is jártunk nyár folyamán, csak éppen cikk nem született róla. (Tess-t tessék basztatni ez ügyben. )

HBO:
10.23.: Társas játék – 1. évad, vasárnap, 20:00

 


free web stats