Kaszát kapott a How to Be a Gentleman

 
Beküldte: Kanyecc 2011 October 9, 13:16-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12,Hírek témába.

És megszületett az idény harmadik kaszált sorozata. (Hivatalosan a negyedik, de a H8R-t továbbra se tartom említésre méltó produkciónak, így beszéljünk csak a 3.-ról.) A CBS a How to Be a Gentleman második hetében döntött amellett, hogy vessen véget a szenvedésének. Leállítatta a forgatást, ami a 9. epizóddal fejeződött be.

A döntés, ha úgy vesszük, teljesen adja magát, hiszen 13.6 milliós The Big Bang Theory felvezetéséből, mindössze 7-8 milliónyi nézőt tudott megtartani. A pilothoz képest célközönségben 7.42%-os visszaesést produkált, ami soknak tekinthető. Igazából nem is itt van a kutya elásva, hanem ott, hogy a csatorna leggyengébb napi sorozata volt. Az őt követő Person of Interest 11 milliónyi nézővel futott, tehát egy lyukat generált az estébe, amit a konkurencia úgy használhatott ki, hogy meg se erőltette magát.

A folytatást viszont nem veszik el attól a 7-8 millió nézőtől, mivel szombatra került át a premierje, melynek leginkább a Rules of Engagement nézői örülhetnek a leginkább, mivel október 20-tól megkapja a helyét. Addig a CBS TBBT ismétlést fog a műsorra helyezni.


free web stats