90210 – Kezdett a 4. évad, avagy a főiskolai évek – írta RainBow

 
Beküldte: vendegblogger 2011 October 10, 19:18-kor a(z) 90210 témába.

A CW ijfúsági sorozatának előző évada a fiatalok végzős éveit, Adrianna sztárrá válását, majd elbukását, valamint Silver és Navid kibontakozó szerelmét mutatta be. A sorozatban olyan hírességek is felbukkantak, mint Kim és Khloe Kardashian, Joe Jonas, Nelly és Snoop Dogg. A To the Future! (A jövőre!) című epizódfinálé pedig ismét intrikával teli izgalmakkal zárult.

Véget ért a nyár, a fiatalok felnőtté váltak. Ki főiskolára jelentkezett, ki máris karrierjét egyengeti, akadnak olyanok is, akik új kapcsolatok után kutatnak, de a jóbarátok útja úgy tűnik, a gimnázium után sem válik szét. A felnőtté válás pedig azzal is együtt jár, hogy a szülők szépen lassan eltűnnek a színről, a főszereplők pedig önállóan folytatják életüket.

Naomi (AnnaLynne McCord) legnagyobb aggodalma továbbra is a társadalmi pozíciójának fenntartása. Ennek eszköze elsősorban újdonsült luxusvillája, amelyet később az egyesülete házának nevez ki, ahol Annie, Silver, valamint Ivy és Raj is helyet kapnak. Annie (Shenae Grimes) egy év után kiheverte a múlt okozta sebeket, és újra az a pozitív személyiség, aki valaha volt.

Navid (Michael Steger) és Silver (Jessica Stroup) szülői szerepbe kényszerülnek, amikor a fiú bajkeverő húgát, Leilát (Summer Bishil) kénytelenek nevelni, aki úgy dönt, hogy Los Angelesben fejezi be tanulmányait, és nem költözik a családjával Svájcba.

Adrianna (Jessica Lowndes) a személyes bosszúja miatt elveszíteni látszik barátait, Dixon pedig (Tristan Wilds) főiskola helyett a zenei karrierjét egyengeti.

Ivy (Gillian Zinser) a Dixonnal való szakítása után egy beteg gördeszkás ismerősben találta meg az életre szóló lelkitársat, akinek fájdalma az ő világnézetére is erősen kihat.

Liam (Matt Lanter) pedig a nyár során elszenvedett veszteségek után hatalmas lépésre szánja el magát az Annie-vel való kapcsolatában, ám balul elsült terve során rá kell jönnie, hová is húz valójában a szíve…

Hat új szereplővel ismerkedhetünk meg. Austinnal (Justin Deeley), a sármos, ám igencsak arrogáns cowboy-jal, Holly-val (Megalyn Echikunwoke), Naomi legfőbb egyetemista riválisával, Jeremy-vel (Matt Cohen), aki nem minden hátsó szándék nélkül közeledik Annie-hez, Jane-nel (Kristina Apgar), Liam fiatal özvegy ismerősével, Leilával, Navid problémás húgával, valamint Amallal (Anthony Azizi), a fiú nagybátyjával.

Teddy-t (Trevor Donovan), a teniszcsillagot lefokozták mellékszereplőnek. Az előző évad vége előtt azt is bejelentették a producerek, hogy Deb (Lori Loughlin) és Mr. Matthews (Ryan Eggold) nem szerepel többet a sorozatban, Lori azonban a tervek szerint még fel fog bukkanni.

Összességében véve a szereplők rátaláltak igazi önmagukra, a sorozat pedig az évadok előrehaladtával egyre jobban kiteljesedni látszik.


free web stats