Mik várhatók mostanság

 
Beküldte: Kanyecc 2011 October 11, 17:25-kor a(z) Magyar hírek témába.

Muszáj nyomatni az ilyen posztokat, mert nem mindig jutunk el odáig, hogy emlékeztetőket gyártsunk hozzájuk. Szóval akár lehet könyvjelzőzni a rovatot, ahol szépen felsoroljuk, hogy mik változtak; mik érkeznek, mint újdonságok; illetve mik térnek vissza. (Ezeket persze Facebook fan page-ünkön már olvashattátok, szóval érdemes oda is nyomni egy Tetsziket.

Elsőként kezdeném egy videóval, amit a Hacktion nézése közben találtam az m1 videótárában. A címe: Hogy lesz?. A lényege, hogy bemutatja az őszi újdonságait a tévének, a sok műsort és pár szinkronos sorozatát. Érdemes időt szentelni rá.

Folytatnám az RTL Klub-bal. Múlt héten új helyre került a Vámpírnaplók. A megszokott pénteki késő esti időpontjáról átkerült szerda estére. Hogy ez nézettségben jót tett-e neki, arról a napfolyamán lesz szó. Szombatonként jön az Ice Road Trucker című History Channel-es produkció, aminek mellesleg van spinoffja is. De talán a legfontosabb hír, hogy jövő hétfőn visszatérnek a stand-up-osok a csatornára a 8. évaddal. Szóval, tehát mit mikor:

10.12. 22:35-től Vámpírnaplók (The Vampire Dairies) – 2×16.
10.15. 12:40-től Jéglovagok
(Ice Road Trucker) – 1×01.
10.17. 22:10-től Showder Klub – 8×01.

Ritkán foglalkozunk a Cartoon Network kínálatával, mert a sajtóközleményeket se olyan mértékkel küldözgetik, mint az RTL vagy az Tv2. Novemberben újoncként bemutatkozik idehaza a Gumball csodálatos világa és a Parkműsor. (Róluk részletesebb leírást a tovább mögött találhattok.)

11.04. 17:15-től Generátor Rex – 1×21-től (1×31-ig).
11.08. 17:15-től Gumball csodálatos világa
(Gumball) – 1×01.
11.12. 18:10-től Star Wars: Padavan Bajkeverő.
11.26. 19:50-től Parkműsor
(The Regular Show) – 1×01.

A Viasat3 két „sajátgyártású reality-jét” folytatja. A Négy Esküvő is, és az Álomépítők is a második etapjával tér vissza. Előbbiben ugye párok versenyeznek az álom esküvőjükért, míg utóbbiban lebukkant házakat javítanak fel.

10.18. 22:10-től Négy Esküvő – 2×01.
10.20. 22:10-től ÁlomÉpítők – 2×01.

A végére pedig az HBO Go és HBO on Demand kínálatára hívnám fel a figyelmeteket, ahol elstartolt tegnap a Neki áll a zászló harmadik – és a Kergetjük az amerikai álmokat második etapja. Ezen kívül még érkezik két újdonság, köztük egy újonc, az Englightened, ami a jenkiknél tegnap este mutatkozott be.

10.17. Megvilágosultam (Enlightened) – 1×01.
10.17. Írók és kamuhős
(Bored to Death) – 3×01.

Gumball

A Gumball a csatorna első, Európában megálmodott és legyártott produkciója! A sorozat egy hétköznapi, külvárosi család történtét meséli el, akik egy nem éppen hétköznapi városban élnek. A család lelke Gumball, a robbanékony és derűlátó kék kismacska, aki vonzza a bajt. Az epizódok őt és legjobb barátját, Darwint mutatják be, amint a dolgok rendre kicsúsznak a kezeikből. A sorozat a helyzetkomikum klasszikus elemeit nem mindennapi képtelenségekkel és vidám végkifejlettel ötvözi. A Gumball csodálatos világa elnyerte a legjobb televíziós produkciónak járó Cristal-díjat a rangos Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon. A sorozatot övező szakmai figyelem nemcsak a páratlanul humoros történetnek, de a 2D és 3D technikát és élő képet ötvöző egyedi képi világnak is szól.

Gumball szülővárosa, Elmore teljesen nyugodt kisváros… békés népek laknak itt, például a gyepet gondozó kaktusz vagy a munkába siető bundás meztelen csiga. És persze itt élnek a történet főszereplői, Wattersonék is: Anais, a négyéves zsenigyerek, akire soha senki nem hallgat, Apa, aki…nos nem a munka hőse, szemben a Szivárványgyárban robotoló Anyával, valamint Darwin, az aranyhal, aki a család oszlopos tagja lett, amióta lábakat növesztett. A sorozat címadó szereplője Gumball, a kis kék macska pedig a virgonc tizenkét éves gyerekek mindennapjait éli. Lököttsége határtalan optimizmussal párosul, ennek köszönhetően szinte állandó körülötte a zűrzavar. Lépj be Gumball csodálatos világába, ahol a hétköznapi események nem mindennapi fordulatot vesznek…

Parkműsor

A sorozat főhősei két jóbarát, Mordecai, az egynyolcvan magas kék szajkó és Rigby, a hiperaktív mosómedve. Mindketten parkőrök egy ember-kinézetű nyalóka, Pops kertjében. A munka halálosan unalmas, így a két cimbora bármit megtesz, csak dolgozni ne kelljen. Ezt főnökük, Benson nehezen viseli, a két széltoló mégis megtalálja a módját, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon – Pops nagy örömére.


free web stats