Katonai sorozatok novemberben a Discovery Channel műsorán

 
Beküldte: Guru_press 2011 October 25, 14:59-kor a(z) Kanadai régió,Magyar hírek témába.

Novemberben két katonás sorozatot is követhetnek a férfias témák kedvelői a Discovery Channel műsorán. Elindul az Egyszemélyes hadsereg című új sorozat, és a második évaddal folytatódik a közkedvelt Katona dolog.

November 2-án, szerdán 22.00-kor induló Egyszemélyes hadsereg (One Man Army) című sorozatban tengerészgyalogos, kommandós, volt FBI-os és ketrecharcos versenyzők vetik alá magukat kemény próbáknak, hogy kiderüljön, melyikük a legtökéletesebb élő fegyver. A műsorvezető, a Vad-házasság sorozatból már ismert Mykel Hawke – az amerikai hadsereg különleges erőinek veteránja, ex-zöldsapkás – mindegyik epizódban meghív négy jól képzett embert, hogy három kemény feladattal próbára tegyék gyorsaságukat, erejüket és intelligenciájukat. A szabályok egyszerűek: aki sikerrel teljesít, próbálkozhat a következő feladattal. Aki nem, hazamegy. A játékosok fogynak, míg csak egy marad állva, aki elnyeri a tízezer dolláros díjat és a kitüntető Egyszemélyes hadsereg címet (…)

November 15-én, kedden 23.00-kor tér vissza a Katona dolog (Surviving the Cut) című sorozat a második évaddal, amely eddig megközelíthetetlen helyszínekre kalauzolja a harcos lelkű tévénézőket. Az új epizódokban az amerikai különleges alakulatok speciális kiképzési programjába nyerhetnek betekintést.

A sorozatban többek között látható az Amerikai Légierő különleges egységének (AFSO) búváriskolája, ahol csak minden harmadik jelentkezőnek sikerül bizonyítania rátermettségét, a Haditengerészet Különleges Erőinek (NSWCC) alap- és speciális kiképzése, amelyen csak minden negyedik jelentkezőnek sikerül átmennie, és a Különleges Légi Ezred (SOAR), ahol ötven százalék a bukási arány. Ezeken kívül betekinthetnek a nézők a mesterlövész- és utászképzés kulisszái mögé is (…)

(A sajtóközlemény teljes formában a tovább mögött.)

Egyszemélyes hadsereg

Premier: november 2-án, szerdán 22.00 órakor

Vajon kik a jobbak: a veterán katonák, a rendőrök vagy a profi küzdősportolók? Az ő tudásukat méri össze egy hatalmas erőpróbán a Discovery Channel Egyszemélyes hadsereg című izgalmas, új sorozata. Tengerészgyalogos, kommandós, volt FBI-os és ketrecharcos versenyzők vetik alá magukat kemény próbáknak, hogy kiderüljön, melyikük a legtökéletesebb élő fegyver.

A műsorvezető, a Vad-házasság sorozatból már ismert Mykel Hawke – az amerikai hadsereg különleges erőinek veteránja, ex-zöldsapkás – mindegyik epizódban meghív négy jól képzett embert, hogy három kemény feladattal próbára tegyék gyorsaságukat, erejüket és intelligenciájukat. A szabályok egyszerűek: aki sikerrel teljesít, próbálkozhat a következő feladattal. Aki nem, hazamegy. A játékosok fogynak, míg csak egy marad állva, aki elnyeri a tízezer dolláros díjat és a kitüntető Egyszemélyes hadsereg címet.

A titkos küldetések, a terrorista-elhárítás és az igazságszolgáltatás veszélyes, sokszor kiszámíthatatlan világában csak a leggyorsabb, legerősebb és legokosabb marad talpon. A versenyzők között több veterán katonát és rendvédelmi dolgozót találunk. A jelentkezők között van korábbi SEAL-tag, aki a nemrég a Bin Laden elleni akciót végrehajtó 6-os csapatban szolgált, tengerészgyalogos, légierőnél szolgáló katona, US marsall, SWAT kommandós és félelmetes ketrecharcos MMA harcos is.

A műsor látványos animációkban foglalja össze a tudnivalókat a próbatételekben szereplő különleges fegyverekről, eszközökről és ötletes megoldásokról, a versenyzőktől pedig megtudhatjuk, mi vezette őket különleges életformájuk felé.

A munkájukkal járó rengeteg edzésnek és gyakorlatnak köszönhetően a játékosok különleges ösztönökkel rendelkeznek, és egyéni szokásokat alakítottak ki, amelyek a próbatételek alatt hol segítik, hol hátráltatják őket.

Az Egyszemélyes hadsereg feladatai a versenyzők túlélési és harci képességeit teszi próbára. A versenyszámok a fürgeségre, a jó reflexekre és az ügyességre fókuszálnak, emellett a gondolkodás gyorsaságát és a helyzetfelismerő képességet is mérik. A céllövészet során a játékosoknak lézeres érzékelőkkel pásztázott szobán kell áthaladniuk, máskor vízzel teli, lezárt ládából kell kiszabadulniuk vagy meg kell találniuk a kivezető utat egy zárt cellából. A keménységet, állóképességet és nyers erőt is teszteli a versenysorozat: falakon kell áttörniük, hármas kötélhúzásban mérkőznek meg, alagutat is kell ásniuk, amikor menekülést szimulálnak, majd. fejjel lefelé lógatva kell megszabadulniuk kötelékeikből.

A leggyorsabbnak, legerősebbnek és legokosabbnak bizonyuló játékos szép összeggel gazdagodik és az Egyszemélyes hadsereg díjat is zsebre teheti.

A sorozat szerdánként, 22.00 órakor látható, csak a Discovery Channel műsorán

Katona dolog – 2. évad

Premier: november 15-én, kedden 23.00 órakor

Novemberben tér vissza a Katona dolog című sorozat a második évaddal, amely eddig megközelíthetetlen helyszínekre kalauzolja a harcos lelkű tévénézőket. Az új epizódokban az amerikai különleges alakulatok speciális kiképzési programjába nyerhetnek betekintést.

A sorozatban többek között látható az Amerikai Légierő különleges egységének (AFSO) búváriskolája, ahol csak minden harmadik jelentkezőnek sikerül bizonyítania rátermettségét, a Haditengerészet Különleges Erőinek (NSWCC) alap- és speciális kiképzése, amelyen csak minden negyedik jelentkezőnek sikerül átmennie, és a Különleges Légi Ezred (SOAR), ahol ötven százalék a bukási arány. Ezeken kívül betekinthetnek a nézők a mesterlövész- és utászképzés kulisszái mögé is.

Akármelyik különleges alakulatba vágyik a jelentkező, bizonyítania kell, hogy a legrosszabb körülmények között is képes végrehajtani feladatát és épségben hazaérni. A poklok poklát kell kiállnia annak, aki a legjobbak között is az első akar lenni. A Katona dolog életük legnagyobb kihívása.

A sorozat keddenként, 23.00 órakor látható, csak a Discovery Channel műsorán


free web stats