Promóképek Az idők végezetéighez

 
Beküldte: Kanyecc 2011 October 27, 1:21-kor a(z) Hírek,Promo témába.

2010 áprilisáig kell visszaugranunk az időben, amikor bejelentették, hogy a Katedrális kapni fog folytatást, méghozzá ugyancsak minisorozat formájában, ami szintén 8 epizódos lesz, mint a „felvezető része”. A Scott-fivérek – azaz Tony és Ridley gondoskodott gyártása zökkenőmentesen menetéről, amit a Scott Free Productions stúdió nevéhez jegyzünk. (Az elődhöz is volt közük, szóval nem új.)

A történet 1327-ben, két évszázaddal később játszódna, mint a Pillars of the Earth-é. A projekt megkapta a World Without End címet, azaz Az idők végezetéig-et, aminek alapjához szintén köze volna Ken Follett egyik regénye.

Az részek írója: John Pielmeiert lett (Ken Follett társaságában), míg a rendezője: Michael Caton-Jones. A szereplőgárda roppant mód népes, bár el is várja az ember, ha történelmi minisorozatról van szó, hiszen az egyik velejárója. A castingban ott van: Miranda Richardson, Indira Varma, Cynthia Nixon, Megan Follows, Oliver Jackson-Cohen, Ben Chaplin, Peter Firth, David Bradley, Charlotte Riley, Sarah Gadon, David Oakes, Tom Cullen, Rupert Evans, Tom Weston-Jones, Jason Thorpe és még sokan mások.

A forgatás júliusban kezdődött meg Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában. Várhatóan valamikor november tájt kerül felvételre az utolsó jelenet, legalábbis a menetrend szerint. 44 millió dollárba került a projekt, melyet már megvásároltak a németek (Sat.1), a britek (Channel4), a kanadaiak (Shaw Media), a spanyolok (Cuatro), az ausztriaiak (ORF), az olaszok (Sky Italy) és mi is a Tv2 jóvoltából.


A bemutatása jövő évre várható. A jenkiknél elvileg a Starz ad otthont neki. Végezetül pedig mutatnék néhány promóképet, ha már kiadták.


free web stats