Cameo-kampánnyal a Cougar Town-ért

 
Beküldte: Kanyecc 2011 October 31, 15:04-kor a(z) Hírek,Promo témába.

Tegnap mutattunk forgatásos képeket a Cougar Town harmadik évadja kapcsán, melynek premierjét az ABC elcsúsztatta midseason-re. Ha úgy vesszük, akkor a kaszánál ez is jobb. Tehát míg a debüt messze, addig a sorozat ötletgazdái gondoltak egy olyant, hogy a népszerűsítő kampányba kezdenek azzal, hogy az egyes szereplőket cameoztatják a különböző produkciókban és ez alatt nem csak a házon belüli részleget tessék érteni, hanem más csatornáét is.

Legalább 10 produkcióban fognak feltűnni a színészei. Köztük: a Man Up-ban, a Suburgatory-ban, a Body of Proof-ban, a Castle-ben, a Grey’s Anatomy-ban, a Private Practice-ban, a The Middle-ben; illetve a 2 Broke Girls-ben, a How I Met Your Mother-ben és ahova még sikerül megtárgyalniuk, hiszen a Parenthood-ba is szeretnének.

A lényeg, hogy a kampány elstartolt és már négy ABC sorozatban feltűntek: a Castle-ben, a Private Practice-ban, a Grey’s Anatomy-ban és a The Middle-ben. Utóbbi kettőről mutatnánk is egy-egy képet, majd a tovább mögött mindegyiknek a kivágott jelenetét.

free web stats