Berendelve AHS 2. évad, illetve +9 rész a Bob’s Burgers-nek

 
Beküldte: Kanyecc 2011 October 31, 21:13-kor a(z) Berendelés témába.

Így kell stílusosan sorozatot berendelni. Az F/X épp az imént rendelte be az American Horror Story második évadját, ami hasonlóan az előzőhöz 13 epizódos lesz. Holnapután kapjuk meg a Halloween-i részének második felét, mivel dupla részesre készítettek. A csatorna tényleg adott a napra, az F/X-eseknek dagadhat a melle a jó időzítésen, mert ugye biztosan nem egy órája pattant ki a fejükből, hanem péntek reggel minimum.

Csodálkozásra okunk sincs, mert ismételten egy papírforma szerinti berendelésről beszélhetünk. A premierjekor közel 3.18 millióan nézték, amelyből a célközönség: 1.77 millió, míg a 18 és 34 év közötti nézők: 1.2 millió volt. Pazar. A múlt heti epizódja már jóval alacsonyabb számokkal futott.

A jelek szerint végre van normális horror sorozata a jenkiknek. Már csak az a kérdés, hogy a minőség mikor vesz lejtmenetet.

A Fox az egyedüli olyan országos tévécsatorna, ami költ az animációs sorozatokra. Vasárnap startolt az Allen Gregory című újoncsorozat, ami olyan botrányosan alacsony számokat produkált, hogy a csatorna egyből bekért +9 epizódot a Bob’s Burgers második etapjához. Felőlem mindkettő mehetnek a kukába.


free web stats